To je to što me zanima!

Najpametniji muškarci su oni s najboljom spermom

Britanski znanstvenici dokazali su ono što svaka žena već odavno zna. Muška pamet je u njihovim hlačama i zdravija sperma čini boljeg muškarca
Vidi originalni članak

Novo istraživanje otkrilo je da je kvaliteta sperme dobar indikator inteligencije. Testovi su pokazali da su muškarci koji su imali visoke rezultate na testovima inteligencije, također, imali vrlo zdravu spermu. Oni, koji nisu bili toliko inteligentni, imali su manje spermija lošije kvalitete. Psiholog Geoffrey Miller rekao je da otkriće upućuje da inteligencija može otkriti ženama cjelokupno zdravstveno stanje muškarca. U govoru koji je održao na Harvardu, tvrdio je da žene koje traže partnera sa zdravim genima trebaju testirati njegov intelekt. Ali, nije nužno da isti geni utječu na kvalitetu sperme i na inteligenciju.
- Ponekad dva vlaka mogu biti povezana isprepletenom mrežom bioloških i vanjskih utjecaja koji su se umiješali da pomognu ženama da izaberu partnera - rekao je psiholog.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Gatsby 12.10.2008.

    Hvala znanstvenicima na uloženom trudu i potrošenim novcima da bi dokazali nešto što svaka žena već odavno zna! Dakle, za muškarce mensa IQ testovi više ne vrijede, prelazi se na drkanje , a tu nema varanja!

  • user_29625 12.10.2008.

    Ovaj sa slike je inteligentan!!!!Jako inteligentan !!! ;))Jel tak cure??A onaj iz 24 koji se sjetio da ovaj list čitaju i žene koje rade noćnu još je inteligentniji!! Ako imate još ovakvih sličica,ne sramite se,samo objavite .........;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare