To je to što me zanima!

Najpoželjniji komad ove sezone su predivne satenske haljine

Police modnih trgovina ove sezone preplavljene su satenskim haljinama koje možete pronaći u raznoraznim bojama i dezenima, od kratkih do dugih
Vidi originalni članak

Ako je vjerovati modnim stručnjacima, ovaj model bit će najpoželjniji u narednim mjesecima, a mi vam donosimo nekoliko načina na koje možete iskombinirati ove hit satenske haljine. 

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Satenske haljine raznih boja, dezena, dužina i krojeva omiljeni su odabir mnogih trendseterica u proljetnim i ljetnim mjesecima iz nekoliko razloga. Ove haljine vrlo su udobne i prozračne, a mogu se iskombinirati uz fine potpetice, niske sandale, espadrile te čak i uz tenisice. 

Ovaj stil haljine savršen je ako želite izgledati elegantno na nekoj ljetnoj večeri. Ako ste više tip ležerne dnevne varijante iskombinirajte ju uz tenisice ili niske sandale i espadrile, a možete ju začiniti i s remenom koji će dodatno naglasiti vašu figuru.

Evo kako iskombinirati najpoželjniji komad ove sezone:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.


 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • muskarac 16.05.2021.

    ove haljine su lipe ali stoje samo zenama sa lipom figurom

  • Rafo 16.05.2021.

    3, 5, 7...

  • eho_ 16.05.2021.

    Jako su ugodne na tijelu, važno je i da se ne zgužvaju, a u biti su fora. Treba jedino pripaziti, kako se kombiniraju, jer od toga ovisi dali će izgledati kao haljetak, spavaćica, kombinezon, ili što bi rekle naše bake..unterkleid! 😅😆😋🤭

Komentiraj...
Vidi sve komentare