To je to što me zanima!

Najseksi muškarci su majstori, oni koji znaju popravljati stvari

Osobina koja je ženama najprivlačnija na muškarcima je sposobnost popravljanja po kući, potom bavljenje sportom, a oduševit će ih i jači spol koji se snalazi u kuhinji
Vidi originalni članak

Gotovo tri četvrtine žena smatra kako su najseksi oni muškarci koji znaju popravljati stvari, postavljati police i odčepiti odvode, utvrdila je studija britanske tvrtke Spaceslide.co.uk. One bi čak odbile potencijalnog partnera u slučaju da ne zna obavljati sitne popravke po kući, piše Daily Mail

Pripadnice ljepšeg spola smatraju kako je to muški posao i nije im nimalo privlačno ako se one u tome bolje snalaze od svojih partnera. Osim popravljanja, ženama su najprivlačniji muškarci koji se bave sportom kao i oni koji se dobro snalaze u kuhinji. Na listi najpoželjnijih osobina su i opreznost u prometu te dobro upravljanje financijama, potvrdilo je istraživanje. 

- Ženama je osim dobrih ljubavničkih vještina važno da se njihovi partneri jednako dobro snalaze u popravcima, ali i na sportskom terenu. To je za njih savršen partner - istaknuo je Jon Gough iz tvrtke Spaceslide.co.uk. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • 03.04.2013.

    a di da nađem jednog takog seksaća koji popravlja,kuva,čisti,bože me oprosti i još da se bavi sportom

  • reley 01.04.2013.

    Cure i ja sam pravi majstor. U kući sve znam napraviti jedino ne kuham. U kuhinji se malo bojim speći si jaja pa to prepuštam vama. Znam raditi cure, a za dečke nisam uspostavio tehniku.

  • krčinec 30.03.2013.

    glupost oba spola privlači ljepota drugog a onda se tek gledaju druge stvari

Komentiraj...
Vidi sve komentare