To je to što me zanima!

Najseksi sladoledar: Pogledajte zašto žene vole njegove poteze

Na društvenim mrežama sve su popularnije snimke u kojima Britanac pokazuje sebe dok pravi sladoled, zabavlja se i smije. Govori kako su sladoledi seksi i kreće sa kao da vodi ljubav
Vidi originalni članak

Rob Huysinge (24) iz Velike Britanije suvlasnik je lanca Pan 'n' Ice koji štandove ima u trgovačkim centrima Londona i Manchestera, a zna kako privući pažnju javnosti na sebe. 

Na društvenim mrežama sve su popularnije njegove snimke u kojima pokazuje sebe dok pravi sladoled, zabavlja se i smije. Govori kako su sladoledi seksi itd.

POGLEDAJTE KAKO ON TO RADI:

Njegovo gledanje u kameru posebno je provokativno, tvrde neki.

Objava na Twitteru na Dan žena imala je više od 6,8 milijuna pogleda i na tisuće komentara. U videu govori kako je to što gledaju 'za sve lijepe dame' i ponavlja frazu kako 'sladoled dečke čini seksepilnima'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokreti su mu prilično izazovni - aludiraju na one tijekom vođenja ljubavi.

Jedni ga obožavaju, a drugi smatraju da pretjeruje sa pokušajima šarmiranja. Mnoge žene ga vole, a muškarci mu pronalaze mane, prenosi Daily Mail.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • vozi Miško 19.03.2019.

    Još ga malo iz.... za toplu, slatku kremu gore. Završni touch.

  • ciganin ali onaj najlepši_1 19.03.2019.

    Ne izgledaju mi ti sladoledi ni najmanje primamljivo, ostrugani zidarskim "špahtlama" s te metalne površine. Smatram da nije baš higijenski.

  • x00x 19.03.2019.

    koja bi hajka bila da je clanak o sljadoljedarki (zeskom rodu)

Komentiraj...
Vidi sve komentare