To je to što me zanima!

Najseksi tijela Instagrama: One zarade 5 milijuna kuna godišnje

Jen Selter, Anllela Sagra, Sommer Ray, Michelle Lewin, Ana Cheri... Ovo su samo neka od imena poznatih fitness modela na Instagramu. Objavama potiču pratitelje da vježbaju i zdravo se hrane
Vidi originalni članak

Na internetu su sve popularnije društvene mreže fitness modela, koji s milijunima pratitelja dijele vježbe koje im pomažu da ostanu u formi. Njihov cilj je potaknuti pratitelje da se aktiviraju i vježbaju gledajući njihove videe i fotografije. Njihove objave mogu biti, primjerice, recept zdravog doručka ili video koji prikazuje kako se rade određene vježbe. 

POGLEDAJTE VIDEO: Marijana Pašalić (43) vježba

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako neki više pažnje pridaju vježbama i motivaciji pratitelja, postoje i oni fitness modeli koji uživaju dijeliti fotografije svog utegnutog i zdravog tijela. 

SLAVNI LJEPOTAN Sin Elizabeth Hurley, Damian, lice je nove make-up kampanje

Jedna od najpopularniji fitness modela je Jen Selter (24), koju su mnogi prozvali 'vlasnicom najbolje stražnjice'. Prati je 12,7 milijuna pratitelja. Od malena shvaća koliko je bitan zdrav i aktivan način života. Vježba od svoje 15. godine te usput predaje u školi. 

Njezin profil 'buknuo' je kad je objavila fotografiju u kupaćem kostimu. Pojavila se i kao fitness trener u raznim emisijama te je držala predavanja gledateljima. 

Sommer Ray (21) prešišala je Jen u broju pratitelja. Njezine objave pomno prati 25 milijuna ljudi. Prije četiri godine počela je objavljivati fotografije na Instagramu te je relativno nova u svijetu fitnessa.

Roditelji su joj bodybuilderi te se cijela obitelj natjecala u raznim fitness emisijama. Osim što objavljuje atraktivne fotografije na Instagramu, ima i YouTube kanal na kojemu pokazuje svoje fitness rutine.

Michelle Lewin (34) prati 13,6 milijuna ljudi i bila je na naslovnici magazina Playboy. Prvotno je započela manekensku karijeru na modnim pistama, ali je prema preporuci prijateljice postala bikini model. 

PRAVA PROFESIONALKA Slavna manekenka Natasha Poly: 10 top momenata na pisti

Svidjela joj se fitness strana bikini modela pa je puno vremena počela provoditi u teretani kako bi isklesala tijelo. Njezin cilj je putem Instagrama motivirati djevojke da smršave i oblikuju si mišiće. 

Ana Cheri (31) oblinama mami uzdahe pratiteljima, kojih ima 12 milijuna. Ana je ispočetka objavljivala fotografije i fitness savjete za 'svoj gušt', ali su u međuvremenu njezine objave postale vrlo popularne. Počeli su joj se javljati mnogi brendovi i nudili su joj razne modne ponude. Od tada se pojavila na mnogim posterima, promovirala razne proizvode, pisali su o njoj u magazinima. 

No, nije joj samo karijera modela bitna već i zdravlje i fitness. Otvorila je i vlastitu teretanu u Kaliforniji. 

Kolumbijka Anllela Sagra (24) je karijeru započela u modi. Trudila se uvijek biti što mršavija budući da je to njezin posao tada zahtijevao. No, jednog dana do nje je u teretani došao osobni trener, koji joj je pomogao da shvati kako njezino tijelo treba izgledati. 

Promijenila je svoje ciljeve i maknula se od manekenstva te je od tada fitness model i bodybuilder. Godišnje zarađuje oko pet milijuna kuna od Instagrama, fitnessa i treniranja. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • crazy mind 26.07.2020.

    nist protiv zena one samo koriste ono sto smatraju najboljim na sebi ali one gomile jadnika koji su spremni platiti da bi buljili u slike ili videa zena a oko njih poprilican broj zivih zena u koje mogu buljiti jednako bez posljedica :-)

  • lena28 26.07.2020.

    izostavili ste Davila Fernandu meni osobno najljepsa

  • ponosna slavonija 26.07.2020.

    Znaa se dobro što je njima glavni posao, ovo su sve priče za mamlaze. Znam nekoliko takvih i imaju kilometara više nego moj auto ali priča za javnost je malo drugačija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare