To je to što me zanima!

Najudobniji grudnjak bez žica za savršen dekolte, ali bez boli

Dreamwire je napravljen od jednog komada pjene, bez šavova i žica koje bodu prsni koš ili poprsje. Unutar grudnjaka je plastika zaštićena pjenom za savršenu potporu
Vidi originalni članak

Iako pruža najbolju potporu grudima, grudnjak sa žicama nije uvijek najudobniji. Neke žene s njim imaju problema jer žice bodu u prsni koš ili poprsje. Novi grudnjak Dreamwire bez žica koji je napravila škotska tvrtka Ultimo podupire grudi jednako kao i grudnjak s žicama, ali bez neudobnosti. U 14-mjesečnoj studiji grudnjak je testiralo 100 žena, prenosi Daily Mail.  

Grudnjak koji su stručnjaci razvijali dvije godine napravljen je od jednog komada pjene, a prikriven je laganim sintetičkim materijalom. Dreamwire nema šavova pa zbog toga ne žulja i ne izaziva iritaciju kože. Unutar košarice je punjenje od pjene koje sadrži plastiku, a daje savršenu potporu grudima.

- Godine nošenja neudobnih grudnjaka ponukale su me da napravim Dreamwire koji i sama nosim. Možete ga nositi svaki dan, dok vježabate, radite ili spavate, beza osjećate neudobnost - tvrdi keratorica Michelle Mone. 

Na tržište dolazi krajem mjeseca, a cijena mu iznosi oko 218 kuna. Možete ga naručiti na www.ultimo.co.uk


Idi na 24sata

Komentari 1

  • jelicakraljica 23.01.2012.

    baš lijepo stoje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare