To je to što me zanima!

Najveća 'Božićna priča' ove godine sjaji u 1,2 milijuna lampi

Na imanju obitelji Salaj kraj Čazme ove je godine ukrašeno oko 800 božićnih drvca, a posjetitelje očekuju i ukusne delicije no prije svega - nezaboravan doživljaj
Vidi originalni članak

Božićna priča svake godine priča se ispočetka na imanju obitelji Salaj, u Grabovnici kraj Čazme. Ove godine svoje su imanje ukrasili s 1,2 milijuna sjajnih lampica, a posjetitelji mogu vidjeti i Djeda Božićnjaka u prirodnoj veličini. Ova posebna priča smatra se najvećom hrvatskom božićno-novogodišnjom atrakcijom. Za javnost će biti otvorena od 16. prosinca do 15. siječnja. Ulaznice za odrasle koštaju 15 kuna, za djecu 10 kuna, dok mlađi od četiri godine ulaze besplatno. 

Ova predivna božićna priča ostvarenje je dječačkih snova Zlatka Salaja koji je još kao mali sanjao o ukrašenom božićnom drvcu, a danas ih na svome imanju ima više od 800. Obitelj Salaj s ovom je tradicijom počela prije devet godina, a svake ih godine posjeti više od 50.000 posjetitelja iz Hrvatske, ali i iz susjednih zemalja. 

Gosti se po dolasku mogu osladiti šaranom pečenim na rašljama, kolačima i kuhanim vinom.  

Idi na 24sata

Komentari 16

  • RubiNasta 12.12.2011.

    Ko to pljuca,a nema za blagdane raskošan stol u prijevodu prežderava se.Bolje da ne nabrajam jelovnik,ali recimo da ima minimum 4 vrste kolača.Vjerujem da ih gomila ovdje pljuje po ovim ljudima dok oni troše novac na svoja zadovoljstva čitaj pune želuce,a mogli bi npr ispeć koji kolač za siromahe.Čisto licemjerje.Recimo ja nemam bogat stol nit se obžderavam za blagdane.Istina je da majka dobiva "Konzumov" bon but whatewer.

  • Megablaster 10.12.2011.

    50 kućanstava bi se grijalo na skupu nam struju za te njihove lampice,koliko njih bi moglo kupiti bor,a mnogi ga neće imati za badnjak i božić....ma šta da pričam bezveze kad nema efekta.Ista priča svake godine.

  • ana nadrk 09.12.2011.

    svake godine si prizeljkujem da cu ici to vidjeti, na slikama izgleda prekrasno a vjerujem da je u stvarnosti daleko ljepse

Komentiraj...
Vidi sve komentare