To je to što me zanima!

Najzgodniji profesor na svijetu potpisao ugovor s Armanijem

Mnoge bi djevojke rekla kako bi se više posvetile matematici da im je on predavao, a profesor Pietro Bosseli (28) postao je zaštitno lice modne kuće Armani
Vidi originalni članak

On je zgodan i pametan - savršena kombinacija za privući ženske uzdahe, a talijanski profesor matematike Pietro Bosseli (28) svakako to zna iskoristiti. Naime, po mnogima najzgodniji profesor na svijetu (na natjecanje su ga prijavile učenice) svojim Instagram računom privlači brojne poglede i ima preko 850 tisuća pratitelja, a ta ga je pozornost dovela do potpisivanja ugovora s modnom kućom Armani, piše Daily Mail. 

Bit će glavna zvijezda sportske linije EA7, a to je njegov povratak u modne vode 22 godine nakon što je kao dijete bio "unovačen". Pietro kaže kako se sramio svojih dana u modelingu, jer je smatrao da će ga doživjeti manje ozbiljno u akademskoj zajednici, no sada je već stekao ugled i može se baviti time kao hobijem. Pietro ima diplomu strojarskog inženjera sa Sveučilišnog koledža u Londonu.

POGLEDAJTE VIDEO: Seksi profesor

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte njegove fotografije:

 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • Ines_ 24.03.2016.

    Mogu zamisliti kako je zanimljivo s ovakvim muškarcima: 6 sati trenira, 2 se depilira, 1 sat se frizira, 1 pedikira, 1 manikira, 2 šopingira zdravu hranu......a ostalo vrijeme drži miša u ruci.

  • Mél.C.B.🌼 23.03.2016.

    Ne svidja mi se, previse se nabilda, ne izgleda mi stvarno,..bolji je bija moj prof.iz pov! :)

  • zuta 23.03.2016.

    ... suvise je perfektan, tako da vise nije interesantan.:-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare