To je to što me zanima!

Zajedno smo već 10 godina, ali ne planiramo zajednički život

Dvoje mladih već 10 godina su zajedno, prije dvije godine su se i zaručili, no zbog posla žive u odvojenim gradovima i vesele se petku, kad on leti k njoj u Sydney i nalaze se u omiljenom kafiću
Vidi originalni članak

Christian Swann (31) i Maaike Veenkamp (30) posve su neobičan par: Već 10 godina su u čvrstoj vezi koju planiraju na duge staze, prije dvije godine su se zaručili, a nedavno su se vratili sa zajedničkog odmora na Baliju, no po povratku s aerodroma učinili su ono što većina parova u njihovoj situaciji ne bi učinila - pozdravili su se i otišli su svaki u svoj stan. Naime, Christian i Maaike ne žive zajedno. I ne samo to, uopće ne planiraju zajednički život, iako se žele vjenčati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To je u planu idućih nekoliko godina, no već sada znaju da barem idućih 5 godina neće moći živjeti zajedno. 

- Ljudi se često iznenade, doslovno im se može vidjeti zbunjenost na licu, kad im kažemo da smo već cijelo desetljeće zajedno, a dvije godine i zaručeni, ali ne živimo zajedno, kaže Christian. Par je, inače, svojedobno napustio Veliku Britaniju i preselili su u Australiju. Počeli su živjeti zajedno, no to je trajalo samo 6 mjeseci, nakon čega su se morali rastati zbog karijere. Maaike je ostala u Sydneyu, dok je Christian zbog sveučilišne karijere promijenio nekoliko gradova. 

Diskusija Može li ljubav na daljinu zaista opstati ili je to samo iluzija?

Njih dvoje danas žive za petak, kada Christian  na kraju radnog tjedna sjeda u avion i leti za Sydney. Maaike jedva dočeka trenutak da se zaleti do omiljenog kafića, gdje se sretnu nakon što mu sleti avion.

- Nas dvoje doslovno brojimo sate do tog susreta i možemo satima čavrljati. Mnogima koji nas vide vjerojatno se čini da smo na prvom sastanku, kaže Christian te dodaje kako imaju sreću što njihovi poslodavci omogućavaju fleksibilno radno vrijeme, pa si mogu priuštiti te vikende. 

ZAJEDNO RAZDVOJENI Ljubav na daljinu - pravi izazov koji opstaje uz vjeru i bodrenje

Mnogima ovakva veza ne bi odgovarala, jer ovako se ne mogu odlučiti na djecu, pa ni uzeti kućnog ljubimca, no njih dvoje kažu kako im ovakav način života zasad odgovara. Neće moći ovako dovijeka, no trenutno im je veza na daljinu ok. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 17.09.2019.

    nema tu ništa od braka

  • Plavusa 13 Pink G 17.09.2019.

    Naravno da im je lijepo jer jos uvijek nisu dovoljno "odrasli" i sazreli za zajednicki zivot vec su fokusirani na sebe i karijeru. Onog trenutka kad odluce stvoriti obitelj pa kad to donese onu "zivjeti zivot punim plucima"...a to znaci i jesti g*** svakodnevnih problema, odgovornosti i obaveza...pogotovo kad dodju i djeca, roditelji ostare....e onda im nece biti bas lijep taj razdvojen zivot.Ustvari nece biti jednome od njih jer umjesto da se sve podijeli da bude lakse i ima se vremena i za vezu/brak...sva ce sva odgovornost, obaveze, sva sr*** biti na toj jednoj osobi dok god ta osoba ne pocne pucati po savovima ili ne promijene nesto. Hebes ti zivot.... idi mi...dodji mi!

  • Judita👥 17.09.2019.

    Pa nije loše.. uvijek imaju leptiriće heheh

Komentiraj...
Vidi sve komentare