Obavijesti

Lifestyle

Komentari 24

Zajedno smo već 10 godina, ali ne planiramo zajednički život

Zajedno smo već 10 godina, ali ne planiramo zajednički život
1

Dvoje mladih već 10 godina su zajedno, prije dvije godine su se i zaručili, no zbog posla žive u odvojenim gradovima i vesele se petku, kad on leti k njoj u Sydney i nalaze se u omiljenom kafiću

Christian Swann (31) i Maaike Veenkamp (30) posve su neobičan par: Već 10 godina su u čvrstoj vezi koju planiraju na duge staze, prije dvije godine su se zaručili, a nedavno su se vratili sa zajedničkog odmora na Baliju, no po povratku s aerodroma učinili su ono što većina parova u njihovoj situaciji ne bi učinila - pozdravili su se i otišli su svaki u svoj stan. Naime, Christian i Maaike ne žive zajedno. I ne samo to, uopće ne planiraju zajednički život, iako se žele vjenčati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

To je u planu idućih nekoliko godina, no već sada znaju da barem idućih 5 godina neće moći živjeti zajedno. 

- Ljudi se često iznenade, doslovno im se može vidjeti zbunjenost na licu, kad im kažemo da smo već cijelo desetljeće zajedno, a dvije godine i zaručeni, ali ne živimo zajedno, kaže Christian. Par je, inače, svojedobno napustio Veliku Britaniju i preselili su u Australiju. Počeli su živjeti zajedno, no to je trajalo samo 6 mjeseci, nakon čega su se morali rastati zbog karijere. Maaike je ostala u Sydneyu, dok je Christian zbog sveučilišne karijere promijenio nekoliko gradova. 

Može li ljubav na daljinu zaista opstati ili je to samo iluzija?
Može li ljubav na daljinu zaista opstati ili je to samo iluzija?

Njih dvoje danas žive za petak, kada Christian  na kraju radnog tjedna sjeda u avion i leti za Sydney. Maaike jedva dočeka trenutak da se zaleti do omiljenog kafića, gdje se sretnu nakon što mu sleti avion.

- Nas dvoje doslovno brojimo sate do tog susreta i možemo satima čavrljati. Mnogima koji nas vide vjerojatno se čini da smo na prvom sastanku, kaže Christian te dodaje kako imaju sreću što njihovi poslodavci omogućavaju fleksibilno radno vrijeme, pa si mogu priuštiti te vikende. 

Ljubav na daljinu - pravi izazov koji opstaje uz vjeru i bodrenje
Ljubav na daljinu - pravi izazov koji opstaje uz vjeru i bodrenje

Mnogima ovakva veza ne bi odgovarala, jer ovako se ne mogu odlučiti na djecu, pa ni uzeti kućnog ljubimca, no njih dvoje kažu kako im ovakav način života zasad odgovara. Neće moći ovako dovijeka, no trenutno im je veza na daljinu ok. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak