To je to što me zanima!

Nakon dobre svirke, dijelile su se nagrade: Evo tko su dobitnici

Iza nas je još jedan Chill&Grill, a zabave nikako nije nedostajalo. Vikend smo zaključili svirkom uživo grupe Soul Shadows iz Zagreba i Amsterdama, a evo i dobitnika koji su kreativnim odgovorima osvojili Jack Daniel's poklon paket
Vidi originalni članak

Ni ovog vikenda nije nedostajalo mirisa roštilja, dobre svirke, ali i nagrada. U sklopu CHILL & GRILL TENNESSEE MUSIC ROOFTOP SESSIONS, frontmen grupe Mirza Tetarić nastupio je u poznatom zagrebačkom baru Swanky Monkey Gardenu, dok se ostatak njegovog benda javio s amsterdamske lokacije.

U pauzama su se dijelile i nagrade, no prije nego kažemo tko su sretni dobitnici Jack Daniel's poklon paketa, pogledajte kako je izgledalo jučerašnje nedjeljno popodne uz ovaj vrhunski bend:

Popularni bend Soul Shadows čija je glazbena kvaliteta prepoznata u najboljem amsterdamskom klubu za live svirke - BOURBON STREET CLUB svojevremeno je surađivao s brojnim svjetskim glazbenicima kao što su Mario Biondi, Gregory Porter, Smoove & Turell i Beyonce Band. 

A o kakvim se vrhunskim glazbenicima radi dovoljno govori činjenica da ih je svojedobno najutjecajniji američki portal za soul glazbu soultracks.com predstavio riječima: 'Da spoznate kako je soul glazba postala doista globalna i internacionalna, ne morate dalje tražiti od nove grupe koja dolazi iz Hrvatske - Soul Shadows'.

Nedjelja je nosila još jedno iznenađenje

Osim dobre svirke, nedjelja je bila rezervirana za još jedno iznenađenje. Riječ je o Jack Daniel's nagradnom natječaju u kojem se darivalo najkreativnije čitatelje. Pristiglo je puno odgovora, no onaj najoriginalniji pripao je Sari Hribar te je time osvojila glavni paket. A manji paketi otišli su u ruke Bruni ČokuMariji Buterin i Mirandi Crvelin.

Čestitke svima!

Kako biste dobili najnovije informacije o iznenađenjima i nagradnim natječajima koje priprema Chill&Grill, pratite portal 24sata te naš službeni profil na Facebooku.

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGASTRO uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare