To je to što me zanima!

Napadaju majku jer svojoj djeci kupuje stotine darova za Božić

Neke su mame komentirale koliko će joj vremena trebati za zamatanje poklona i poželjele joj sreću u tom poslu, no Kristy je brzo ušutkala one koji su ju napadali
Vidi originalni članak

Majka iz Australije je šokirala pratitelje i prijatelje kad je objavila fotografije na kojima pokazuje hrpu poklona koje je svojoj djeci kupila za Božić. Kristy Nowak je božićne darove za svoje troje djece spremila u 14 kuhinjskih ormarića. Poklone je kupila prije više od pet mjeseci, a kad ih je donijela doma, skoro su ispunili cijelu sobu. Platila ih je oko 1700 funti (nešto više od 14 tisuća kuna).

- Napokon sam ispraznila božićne ormare da vidim što sam sve sakupila zadnjih mjeseci - napisala je Kristy pored snimke i fotografija gomile darova. Dodala je i kako je zaboravila spomenuti da 'mrzi zamatanje poklona'. 

ADVENT U ZAGREBU Božićna bajka u Zagrebu: Tunel Grič pretvoren u ledeni dvorac

- Zahvalna sam što imam sve ovo za svoja tri vraga, ali kv*agu - dodala je. Naišla je na divljenje jednih, ali i na kritike drugih mama.

- O Bože, nije li malo previše - napisala je jedna mama, a druga je dodala da je 'suludo kupovati toliko darova djeci'.

Neke su mame komentirale koliko će joj vremena trebati za zamatanje poklona i poželjele joj sreću u tom poslu. No Kristy je brzo 'ušutkala hejtere' i sama napisala da joj 'društvo neće uspjeti nametnuti osjećaj krivnje jer svoju djecu obasipa darovima'. 

- Društvo će vas pokušati uvjeriti da nešto nije u redu s tim da razmazite vlastitu djecu i nametnuti vam osjećaj krivnje zbog toga - napisala je. 

'Gospodin Savršeni' pred samim je finalom, a tko je vaš favorit: Hana, Iva ili Aleksandra?

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Mirjanaa 20.12.2018.

    Zena svojim novcem kupuje i upravlja kako hoce ne vidim sta tu kome smeta..

  • Pumpkin. 19.12.2018.

    Ovo je već OKP..

  • 19.12.2018.

    Draga majko...radiš veliku grešku....

Komentiraj...
Vidi sve komentare