Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
32 komentara

Napadaju majku jer svojoj djeci kupuje stotine darova za Božić

Neke su mame komentirale koliko će joj vremena trebati za zamatanje poklona i poželjele joj sreću u tom poslu, no Kristy je brzo ušutkala one koji su ju napadali

Foto: Facebook
32 komentara

Majka iz Australije je šokirala pratitelje i prijatelje kad je objavila fotografije na kojima pokazuje hrpu poklona koje je svojoj djeci kupila za Božić. Kristy Nowak je božićne darove za svoje troje djece spremila u 14 kuhinjskih ormarića. Poklone je kupila prije više od pet mjeseci, a kad ih je donijela doma, skoro su ispunili cijelu sobu. Platila ih je oko 1700 funti (nešto više od 14 tisuća kuna).

Foto: Facebook/24sata

- Napokon sam ispraznila božićne ormare da vidim što sam sve sakupila zadnjih mjeseci - napisala je Kristy pored snimke i fotografija gomile darova. Dodala je i kako je zaboravila spomenuti da 'mrzi zamatanje poklona'. 

ADVENT U ZAGREBU Božićna bajka u Zagrebu: Tunel Grič pretvoren u ledeni dvorac

- Zahvalna sam što imam sve ovo za svoja tri vraga, ali kv*agu - dodala je. Naišla je na divljenje jednih, ali i na kritike drugih mama.

Foto: Facebook

- O Bože, nije li malo previše - napisala je jedna mama, a druga je dodala da je 'suludo kupovati toliko darova djeci'.

Neke su mame komentirale koliko će joj vremena trebati za zamatanje poklona i poželjele joj sreću u tom poslu. No Kristy je brzo 'ušutkala hejtere' i sama napisala da joj 'društvo neće uspjeti nametnuti osjećaj krivnje jer svoju djecu obasipa darovima'. 

Foto: Facebook

- Društvo će vas pokušati uvjeriti da nešto nije u redu s tim da razmazite vlastitu djecu i nametnuti vam osjećaj krivnje zbog toga - napisala je. 

'Gospodin Savršeni' pred samim je finalom, a tko je vaš favorit: Hana, Iva ili Aleksandra?

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message