To je to što me zanima!

Napokon! Znanstvenici stvorili štiklu koja ne uzrokuje bol

Peta ima bazu od visoko kvalitetne plastike i polimera, a savršeno podupire luk stopala. Osmislili su je astrofizičar, ortopedski kirurg i dizajner. Košta 6000 kuna
Vidi originalni članak

Cipele na petu općenito nisu baš raj za noge, a kao najgore među njima ističu se stilleto potpetice, koje su po svojoj definiciji tanke, a nalikuju bodežu po kojem su i dobile ime. Problem je što su one većini žena neudobne, koliko god elegantno izgledale.

Dolly Singh koja je pet godina radila kao direktorica u kompaniji SpaceX i svakodnevno nosila štikle, odlučila je stati na kraj boli u stopalima te je zaposlila astrofizičara, ortopedskog kirurga i modnog dizajnera kako bi kreirali cipelu koja će biti lijepa i udobna, piše Elite Daily.

Pogledajte video:

Umjesto tradicionalne metalne konstrukcije, ove su cipele sačinjene od visokokvalitetne plastike i polimera, a zbog svog dizajna savršeno podupiru luk stopala. Cijena im iznosi vrtoglavih 6000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Sara_ 09.05.2015.

    Ma da, sigurno.

  • KaĿea 08.05.2015.

    Riskirat ću tih šest soma kuna i kupiti dragoj te štikle. Onda ću je zamoliti da me njome opi*di po jajima. Bude li me boljelo, dižem tužbu. Eto meni love do krova. (P.S. ni jedne štikle do sada nisu prošle test, neće ni ove).

  • varešak 08.05.2015.

    A jesu li te pete napravljene od zlata ili platine ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare