To je to što me zanima!

Napravite lebdeće police sasvim sami: Nije teško koliko se čini

Police koje lako možete napraviti kod kuće plijene pažnju i upotpunjuju ambijent u moderno uređenom domu. Osim toga, savršen su spoj estetike i funkcionalnosti.
Vidi originalni članak

Razmišljate li o nekom novom komadu namještaja kojim biste uljepšali dom, ali i riješili problem pozicioniranja ukrasnih detalja, knjiga i ostalih sitnica, polica je idealno rješenje. I to za svaku prostoriju – od kuhinje, preko boravka i spavaonice pa sve do hodnika i kupaonice.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Police koje lako možete napraviti kod kuće plijene pažnju i upotpunjuju ambijent u moderno uređenom domu. Osim toga, savršen su spoj estetike i funkcionalnosti.

Na njih možete izložiti drage predmete koje želite istaknuti ili pak postaviti biljku. Može ih izraditi i početnik, a potrebne su drvene daske, kuke i konopi. Za urbaniji izgled, možete koristiti i lanac umjesto konopa.

Za jednu policu treba oko metar daske, ovisi o tome koliko želite da je ona dugačka. Izrežite dasku i na svakom kraju izbušite rupu kroz koju će prolaziti konop. Rupa neka bude barem dva milimetra šira od konopa da ne bi zapinjala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dasku možete obojiti ili samo ispolirati, ovisno o tome želite li elegantan ili rustikalan izgled. Ako želite policu koja izgleda razigrano, pustite mašti na volju i obojite police šareno, recimo u pastelnim bojama. Polica će se tada isticati na zidu te biti i estetski dodatak prostoriji.

U zid učvrstite kuke, spojite ih s užetom duljine oko metar, a njega provucite kroz rupe u dasci. Želite li police na kat, uzmite nekoliko dasaka pa kroz njih provucite konop. Ispod svake napravite čvor kako biste ih učvrstili pa konop povežite s kukama koje ste prethodno pričvrstili na zid, piše DecorTips.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • HRCRST 20.07.2022.

    https://homerent.agency/en

Komentiraj...
Vidi sve komentare