To je to što me zanima!

Valentinovo: Osmislili akciju za sve kojima je slomljeno srce...

Ovaj zoološki vrt će imenovati žohara po vašem bivšem i poslužiti ga merkatu kao poslasticu za Valentinovo. Događaj je nazvan Prekini me mučiti ('Quit Bugging Me') te će biti uživo prenošen
Vidi originalni članak

Za neke, Valentinovo može biti vrijeme prepuno otmjenih večera, prekrasnog cvijeća, skupih darova i jedinstvenih događaja. Ali za druge, taj dan služi kao podsjetnik na izgubljenu ljubav, izgubljeno vrijeme i ljubavno iskustvo daleko od idealnog. 

Ako ste u ovoj drugoj skupini i još uvijek nosite breme prošlosti El Paso Zoo u Teksasu ima nešto za vas.

Zoološki vrt trenutno provodi akciju koja dopušta svakome na svijetu da nazove žohara po svojem bivšem, kojeg će potom ZOO poslužiti merkatima za ručak u 14:15h na Valentinovo. 

POGLEDAJTE VIDEO O JOŠ JEDNOM VALENTINOVOM SA ŽOHARIMA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Događaj je nazvan Prekini me mučiti ('Quit Bugging Me') te će biti uživo prenošen na internetu kako bi svi zainteresirani mogli vidjeti rezultate akcije. Imena bivših partnera će biti prikazana u blizini izložbe merkata koja počinje 11. veljače. 

Koordinatorica evenata u Zoološkom vrtu, Sarah Borrego, izjavila je da se nadaju da će se kroz ovu neobičnu akciju zajednica više uključiti u rad i događaje u zoološkom vrtu.

GLAVA 'U OBLACIMA' Oprez! Seks nakon prvog spoja pomutit će procjenu partnera

- Svi imamo bivše partnere koje još uvijek nismo preboljeli, a ovo je sjajan način da se zajednica uključi i izbaci iz sebe malo frustracije - objasnila je Borrego.

El Paso Zoo je na Facebook-u objavio :

- Što je savršeni poklon za Valentinovo? Imenovanje žohara imenom vašeg bivšeg, naravno! Pošaljite nam poruku s imenom vašeg bivšeg, a mi ćemo po njima imenovati žohare! Inicijale imena ćemo početi objavljivati 11. veljače ovdje na Facebooku! Gledajte u prijenosu uživo na Facebooku ili na našoj internet stranici web-kameru u nastambi merkata na Valentinovo u 14:15 sati kako biste vidjeli kako ih jedu! - piše u objavi.

MISTERIOZNA HRVATSKA LJEPOTICA: Na Instagramu je prati milijun ljudi, objavljuje provokativne fotke, ali nitko ne zna tko je

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Ra Mona 10.02.2019.

    pun klinac mi je mog muža ,želim rastavu to ću mu servirat za valentinovo etoooooo

  • Pumpkin. 10.02.2019.

    Dobro je to, uskoro će doći vrijeme da imaš pravo bivšeg nakon što ga otmeš i vežeš, bacit lavovima i uživat dok ga papaju..sve za lovu..i gledanost.

  • kajzer/soze/80🇷🇸 10.02.2019.

    A kakvu akciju imate za one koji slamaju tudja srca😛!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare