To je to što me zanima!

Ne budite kao moja obitelj: Njih se 12-ero zarazilo na rođendanu

Obitelj iz Teksasa podijelila je s javnošću svoju priču kako bi upozorila druge da se ne okupljaju na proslavama uoči Dana zahvalnosti nakon što se njih 12 zarazilo korona virusom na rođendanskoj večeri
Vidi originalni članak

Alexa Aragonez, koja radi na odjelu za komunikacije i zakonodavstvo u gradu Arlingtonu, nije nazočila zabavi. Rekla je da je njezina obitelj, budući da su se svi osjećali dobro i zdravo, smatrali da je okupljanje na zajedničkom obroku sigurno.

Par dana kasnije, nekoliko članova obitelji počelo su osjećati simptome i testirali su se na korona virus. Dodala je i da su neki koji su simptome pripisali sezonskim alergijama vjerojatno virus proširili na druge.

POGLEDAJTE VIDEO (savjeti za jak imunitet):

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Alexina majka zbog korona virusa je i hospitalizirana, ali je u međuvremenu puštena. Obitelj je snimila video koji je grad Arlington podijelio na društvenim mrežama.

- Otišla sam kod nećaka i voljela sam se viđati s obitelji, ali sada se borim protiv COVIDA-19 - rekla je Alexina majka Enriqueta u videu snimljenom iz njenog bolničkog kreveta.

- Sad sam u bolnici i ne mogu vidjeti obitelj - dodala je.

Ostali članovi obitelji koji su bili pozitivni na testu, među kojima su bili i svi koji su prisustvovali zabavi, osvrnuli su se na dijagnoze i primijetili stvari koje ne mogu raditi, poput zagrljaja supružnika i viđanja prijatelja.

- Sva ta bol koju osjeća moja obitelj, ta usamljenost, ta bolest, ta čežnja da se osjećaju zdravim, mogla je biti spriječena. Molim vas, nemojte biti poput moje obitelji i zanemariti smjernice Centra za kontrolu i prevenciju bolesti. Ako se držimo odvojeno, možemo se zajedno boriti protiv ovog virusa. Lijek započinje i završava s vama - rekla je Aragonez.

Rekla je da je obitelj odlučila podijeliti svoju priču unatoč reakcijama koje bi mogli dobiti, piše Fox News.
 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • VOLBEAT 24.11.2020.

    U čemu je problem, nemojte slaviti hebene rođendane u tolikoj mjeri.. Iako nisam korona paničar, ove godine oboje djece je imalo vrlo skromne rođendane, mali iz osnovne je pozvao par najbližih prijatelja iz razreda kojima sam ja napravio pizzu, a mala iz vrtića je pozvala jednog prijatelja i malo su se igrali po kući

  • Dalibor0704 24.11.2020.

    Sastane se obitelj i rodbina, njih 300 u Texasu, pa nije niti čudo.

  • pink007 24.11.2020.

    evo i ja se bas nedavno nasao sa nekim tu portalkama i dobio koronu,ne znam koja me je zarazila,ali nadam se da cu saznati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare