To je to što me zanima!

Ne čupajte ih: Super prirodne obrve osvojit će novu sezonu

Vizažistica Ena Čavlović ističe popularnost tretmana mikropigmentacije, odnosno sjenčanja obrva koje djeluju bogato, lijepo i prirodno, no prvo treba pustiti obrve da narastu
Vidi originalni članak

Prirodne obrve, pomalo nestašne i guste, u fokusu su novih beauty trendova, koji se nastavljaju na godinu u kojoj nismo pretjerano išli u kozmetičke salone.

Naša vizažistica Ena Čavlović iz Studija EnArt, ističe popularnost tretmana mikropigmentacije odnosno puder obrva, koji daju dojam blago osjenčanih obrva, kao da su prirodno takve.

POGLEDAJTE VIDEO: Make-up inspiriran optičkim varkama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovaj tretman klijentice najviše traže, jer samo pojačava prirodan oblik obrva te je mnogo prirodniji od microbladinga, koji je prije bio hit. Tretman mikropigmentacije je bezbolan i siguran, a rezultati se vide od jedne do čak dvije godine, ovisno o načinu i samoj tehnici, tipu kože i njezi - komentirala je vizažistica.

Za razliku od microbladinga, prilikom tretmana kreiranja puder obrva, koristi se mašinica umjesto nožića.

DOBRO ČAK I ZA AKNE Ulje sjemenki grožđa ujednačit će tonus kože i hidratizirati je

- Iglica lagano ulazi u prvi sloj kože i tako se stvara efekt 'sjene', kada prođe faza zacijeljivanja obrva. Moram istaknuti i da prilikom tretmana nema krvi - dodaje Ena.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sexy_trubadur 07.01.2021.

    eto da sad vidimo i zenske sa dlakama povise ociju od jedno 3-4 cmm ,,do sad su muski imali jedino pravo ,,sad mi se svida ova jednakost medu spolovima ...

  • 07.01.2021.

    Evo, meni kao muškom je taj trend čupanja prirodnih obrva i nakon toga crtanje olovkom totalni debilizam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare