To je to što me zanima!

Ne gubite vrijeme! Otkrili gdje se skrivaju savršeni muškarci

Odlazak u kazalište, na koncert, pa čak i u kino rezultira brojnim koristima za muškarce, uključujući bolje raspoloženje i manju sklonost tjeskobi i depresiji, a žene to vole
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Ništa bez dekice: Četiri razloga zašto je teško zaspati bez nje

Ako su u potrazi za muškarcem koji je zdrav ili zadovoljan sobom, žene bi ga mogle naći u muzeju ili umjetničkoj galeriji, pokazala je norveško-švedska studija provedena na gotovo 51.000 odraslih ljudi. To je zato što su muškarci koji redovito uživaju u kulturnim aktivnostima vjerojatno biti u boljoj psihičkoj i fizičkoj formi, prenosi Daily Mail.

DOVEDITE UŽITAK DO VRHUNCA Top savjeti muškaraca i žena za fantastično vođenje ljubavi

Odlazak u kazalište, na koncert, pa čak i u kino rezultira brojnim koristima za muškarce, uključujući bolje raspoloženje i manju sklonost tjeskobi i depresiji. Žene također imaju koristi od tih aktivnosti, ali ne u istoj mjeri, tvrde istraživači. Muškarcima najviše koriste receptivne kulturne aktivnosti, a ženama kreativne.

Najveći koristi od kulture imaju muškarci koji nisu bili zainteresirani samo za nju, nego i oni koji su aktivno sudjelovali u kulturnim aktivnostima. One su se pokazale kao značajno za dobro zdravlje i zadovoljniji životom. Tako su muškarci koji posjećuju kulturna mjesta imali dobar krvni tlak, ali i smanjenu razinu stresa, što je značilo i manje štete na DNK.

- Posjet galerijama, muzejima i kazalištima je sjajan način da se riješite stresa - rekao je voditelj istraživanja Cary Cooper.

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Ako želite boravak za druženje naglasak ne smije biti na TV-u

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • munjeni_dedo 31.05.2020.

    Ma da možeš misliti.....inaće mene ne možeš istjerati iz kazališta i muzeja

  • 30.05.2020.

    Ja ne gubim vrijeme sa glupim nekulturnim guskama.Nadem zenu koja je dovoljno dobra i napravim joj djete i onda krenem dalje trazit novu.Tako se to radi.Kakvo vjencanje i zajednicki zivot.

  • 30.05.2020.

    Oni savršeni su to sami sebi.A upravo nesavršenosti su te koje privuku.I naprave da ostaneš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare