To je to što me zanima!

Ne možete naći G točku? Ne mogu je naći ni znanstvenici

Nakon 60 godina od velikog otkrića G točke, tim znanstvenika je detaljno analizirao vaginu, pregledali su sva istraživanja i zaključili da G točka vjerojatno ne postoji!
Vidi originalni članak

Potraga za G točkom zadatak je koji frustrira velik broj parova već desetljećima, a danas muči američke znanstvenike sa Sveučilišta Yale i bolnice New Haven, koji su pregledali više od stotinu istraživanja na tu temu. Iako većina žena vjeruje da G točka postoji, otkrili su da niti jedno od istraživanja nije uvjerljivo dokazalo da je mitska G točka stvarna. Jedna studija iz 2008. pokazala je da žene koje imaju vaginalne orgazme imaju deblji sloj tkiva na mjestu na kojem se nalazi G točka, no znanstvenici s Yalea ultrazvučnim pregledom nisu uspjeli dokazati te tvrdnje.

Studija iz 2010. je pokazala da se klitoris tijekom snošaja spušta i postaje bliži vaginalnom zidu, pa bi njegova refleksija mogla predstavljati G točku.

- Objektivne istraživačke mjere nisu uspjele identificirati G točku kao dio anatomije. Smatramo kako se ta točka proslavila tijekom 80-ih i seksualnog oslobođenja te je postala svojevrsnim simbolom užitka žena - rekao je vođa znanstvenog tima, dr. Amichai Kilchevsky.

Povijest G točke

Po prvi puta ju je opisao dr. Ernst Grafenberg 1950., kao erogena zona i nakupina tkiva u obliku graha koja se nalazi na stijenci vagine. Njezino stimuliranje navodno zajamčeno dovodi žene do orgazma. Smatra se da je G točka erogena zona žene koja se spominje u u drevnoj indijskoj Kama Sutri, prenosi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • unmute 20.01.2012.

    meni bi moje dame reci fa neznaju kaj je al da je jeebeenoo dobro-ja sam g tocka jebote

  • user_140683 20.01.2012.

    Tim znanstvenika proučavao p i č k u ! Naslov kao da su proučavali svemirska prostranstva ili oceanske dubine.

  • jelenaZupan 20.01.2012.

    ko zna sto su analizirali...jel im tko pokazao kako izgleda vagina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare