To je to što me zanima!

Ne, ovo nisu baka i unuk, oni će se uskoro vjenčati: Nadam se da ona neće umrijeti prije mene

Ona je moj izbor i moja sreća. Svatko od nas ima svoje, poručio je mladi Afrikanac Muyiwa i dodao kako mu veze s vršnjakinjama nisu odgovarale jer je s njima bilo previše drame
Vidi originalni članak

Kongoanac Muyiwa (25) nije ni prvi ni zadnji koji se zaljubio u stariju i zreliju ženu. Naime, njegovoj odabranici Theresi je, ni više ni manje, nego 85 godina. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zaljubila se u prijatelja svog sina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona iza sebe ima osmero djece i dvadesetero unučadi, među kojima mnogi negoduju jer će ovaj par uskoro stati pred oltar, a Theresa će obećati svoju ljubav dečku koji joj može biti unuk. No njima godine nisu ni najmanji problem jer su jako zaljubljeni jedno u drugo i to je jedino što im je bitno.

'LEPTIRIĆI U TRBUHU' Razlozi zašto se zaljubljujemo u druge - smijeh, visina, stav ...

Par se upoznao u njezinu domu, u kući koju je Theresa iznajmila Muyiwi i njegovu prijatelju, a on se prisjetio i trenutka kada su se javile prve simpatije.

- Dobro pamtim taj petak. Cimera nije bilo kod kuće, a ja sam bio baš gladan. Tada se niotkuda pojavila Theresa i donijela mi nešto hrane. Došla je i poslužila me s puno pažnje - prepričao je i napomenuo kako je dotad hodao s vršnjakinjama i da je uz njih bilo previše drame.

- Njezino ponašanje prema meni nagnalo me da je zavolim. Svjestan sam da bi mi mogla biti baka, ali što sad?! Ona je moj izbor i moja sreća. Svatko od nas ima svoje - poručio je i dodao kako se nada da Theresa neće umrijeti prije njega. 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Zagorov_pajdo_Chico 08.04.2022.

    mladozenja i staraa

  • Nap* 08.04.2022.

    60 godina razlike haha

  • mortus 08.04.2022.

    Štono pjeva Pero Galić iz grupe Opća Opasnost u pjesmi Mačka: "Kad ona ljubi, ostaju zubi".

Komentiraj...
Vidi sve komentare