To je to što me zanima!

Ne propustite: U subotu na dar katolički kalendar za 2021. g.

U subotu, 28. studenog ne propustite kupiti 24sata i potražite ovaj izniman dar koji će zasigurno oduševiti vas i cijelu obitelj. U njemu su istaknuti svi vjerski blagdani, svetkovine i spomendani
Vidi originalni članak

Za sve čitatelje tiskanog izdanja 24sata u subotu, 28. studenog pripremili smo katolički kalendar za novu 2021. godinu. 

U njemu su istaknuti svi vjerski blagdani, svetkovine i spomendani u godini koja je pred nama, a dobit ćete ga na dar ove subote uz svoje omiljene dnevne novine. Riječ je o kalendaru koji će vam poslužiti u cijeloj sljedećoj 2021. godini te koji će na najbolji i najpraktičniji način ukrasiti zid ili neko drugo mjesto prema želji u vašem domu. U njemu su popisani svi sveci i blaženici te označeni državni praznici i blagdani u Hrvatskoj. 

Znate li kad je vama ili vašim najdražima imendan? Uz naš katolički kalendar nikad ih nećete zaboraviti, a vaši bližnji bit će vam zahvalni. Uz to, moći ćete lakše izračunati neradne dane i isplanirati omiljene aktivnosti tijekom cijele godine. Zbog toga u subotu, 28. studenog ne propustite kupiti 24sata i potražite ovaj izniman dar koji će zasigurno oduševiti vas i cijelu obitelj. 
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare