To je to što me zanima!

Ne razlikujem lijevo i desno pa sam problem riješila tetovažom

D'Kodia Laine (23), iz Australije, od malena nije znala razlikovati lijevo od desnog, a tijekom odrastanja mnogi su je ismijavali zbog toga. Zbog toga se odlučila tetovirati
Vidi originalni članak

D'Kodia je prošle godine bila na zabavi sa svojim prijateljima. Odlučili su igrati igru 'lov na blago', a ona je izabrana da bude navigator svog tima. S obzirom da je ona navigirala, dogodilo se da je par puta vozača uputila na pogrešnu stranu, a njezina prijateljica napisala joj je na ruku L (lijevo) i R (desno) kako bi riješila njen problem sa stranama

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U tom trenutku našalila se kako će si napraviti takve tetovaže. Nedugo nakon toga, D'Kodia se ipak odlučila tu šalu pretvoriti u stvarnost i posjetila je tattoo umjetnicu Lauren Winzer u poznatom tattoo studiju Hunter & Fox.

Svojim prijateljima je odmah poslala fotografiju, a njezin dečko bio je oduševljen jer se zbog ove tetovaže više neće sramotiti.

- Počelo je kao iz šale, ali zapravo je super korisno i ne izgledam glupo - kaže D'Kodia.

Lauren, koja ju je tetovirala, također je podijelila ovu fascinantnu tetovažu napisavši u opis: 'Ne samo da su tetovaže slatke, već mogu biti i super funkcionalne! Sretno u budućim navigacijama drago mi je da sam ti pomogla'. 

Dobila je više od 4000 lajkova u nešto više od 24 sata, a toliko ljudi se oduševilo da su i sami komentirali kako bi ovo napravili.

Neki od komentara su bili: 'Wow, ovo mi je toliko potrebno','Funkcionalno i korisno', piše Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ZlatkoZD 06.02.2021.

    Samo da je zapamtila da sat koji nosi je na livoj ruci! Tupsonka!!!

  • IO 05.02.2021.

    Ova bi vam mogla biti urednik po IQ...

  • Korisničko ime unikatno 05.02.2021.

    Dobro da je istetovirala obe ruke jer da je samo jednu onda bi opet bila u problemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare