To je to što me zanima!

'Ne znam što da radim. Obitelj me godinama muči i zlostavlja'

Prvo me psihički i fizički mučio moj muž. On je umro i tada sam mislila da je moja kalvarija završila, ali nije. Tada mi je u život došla snaha, pa me i ona psihički mučila...
Vidi originalni članak

Poštovani Mevludine, 

molim vas da mi odgovorite hoću li pobijediti ovo zlo koje mi se uvuklo u život? Prvo me psihički i fizički mučio moj muž. On je umro i tada sam mislila da je moja kalvarija završila, ali nije. Tada mi je u život došla snaha, pa me i ona psihički mučila. Nažalost, s njom više ne komuniciram.

Zatim se i kći psihički razboljela te mi je to sad najteži zadatak, brinuti se o njoj i njezinoj malodobnoj djeci. To je pakao za nju i sve nas. Hoće li ona ozdraviti i pronaći ljubav? Molim vas, recite mi i je li mojem sinu dobro u braku te hoće li taj brak opstati? 

šifra: nada 

Odgovor:

Vidi se da ste iscrpljeni i da ste imali goleme poteškoće u životu. Nažalost, djeca su gledala vašu dramu i to je pogoršalo situaciju u kojoj se našla vaša kći. Njoj je definitivno potrebna stručna pomoć i to je sad najbitnije. Ljubav će doći, ali prvo treba početi s terapijom.

Sin je pozitivan, samostalan i vrlo predan, on pokušava izbalansirati odnos između vas i snahe jer želi svima ugoditi. No vi sa snahom i dalje nećete razgovarati, ali sa sinom hoćete. Ne govorite mu ništa o ženi i pustite ga da živi svoj život. Vi malo više brinite o sebi i zdravlju te obavljajte kontrole. Javite mi se za dva mjeseca na moj broj, sretno. 

Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu

Idi na 24sata

Komentari 46

  • miky* m 19.12.2016.

    Ova ne shvaća da je svojim ostajanjem u braku s*ebala život i svojoj djeci.Kad će ti koji "zbog djece"ostaju u brakovima u kojim je prisutno psihičko i fizičko zlostavljanje shvati da rade zlo djeci.

  • Palmira2 19.12.2016.

    Kako je moguće nekoga "psihički mučiti" , pa onda ispaliti "nažalost" više ne komuniciraju? Mislim si nešto da je ovaj članak teški shi...

  • Der Kommissar 18.12.2016.

    Daj priču u 24 sata za početak, da se malo smijemo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare