To je to što me zanima!

Neka su djeca u Rogoznici prvi put vidjela i uživala u moru

Oduševljeni plivanjem: Poslijepodnevna škola plivanja bila je svima najdraža dnevna aktivnost. No izvrsna zabava bila im je osigurana i navečer u odmaralištu
Vidi originalni članak

INA je već dugo donator djece iz SOS Dječjeg sela Lekenik. Svjesnost o društvenoj odgovornosti, promicanja dobrobiti najosjetljivijih skupina društva te želja da djeca koja  žive bez roditeljske skrbi imaju što kvalitetnijii ispunjeniji život, stalna je motivacija  za čelne ljude Ine koji neprestano iznalaze  nove načine da bi pomogli mališanima iz  Lekenika. Posljednja ideja da se djeci i SOS  mamama omogući ljetovanje iz snova pokazala se kao pun pogodak. Ukupno 47 djece i sedam SOS mama su u Odmaralištu 

Gradskog društva Crvenog križa Županja  u Rogoznici proveli deset dana ispunjenih  kupanjem, sunčanjem, zabavom, brojnim aktivnostima, ali i upoznavanjem ljepota Šibenika i njegove kulture. Prije ove grupe u Rogoznici je bilo 70 mališana iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

 I dok većina ljudi odlazak na ljetovanje uzima pod normalno i shvaća zdravo za gotovo, postoje i oni kojima je to poseban i izniman doživljaj. Mnogima od djece ovo je bio prvi odlazak na more. Svi su bili oduševljeni školom plivanja i to im je bio najdraži dio dana. Učiteljica plivanja, gospođa Mara iz Županje, uživala je s djecom svako poslijepodne. No i nakon kupanja su animatori u odmaralištu  navečer za mališane pripremali brojne zabavne aktivnosti. 

Pidžama party uz izbor najbolje pidžame i spavaćice, izrađivanje maski, pjevanje karaoka i pokazivanje maštovitih plesnih koreografija djecu su oduševljavali iz dana u dan na njihovu nezaboravnom ljetovanju. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gljivaludara 25.08.2011.

    "ina je vec dugo donator djece"....a koliko je to djece INA donirala SOS selu? 5, 10?

  • ŽeljkaHorvatović 20.08.2011.

    ja dolazim puno godina u odmaralište crvenog križa i svaki put mi je odlično;nadam se da ću i na godinu doć opet u naše lijepo odmaralište i našu Rogoznicu:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare