To je to što me zanima!

Nemate bazen? Uz ovih 10 ideja stvorite svoju oazu mira za ljeto

Uvijek je dobro u ove ljetne dane dok se mučimo s visokim temperaturama imati na balkonu stvari kao što su prskalice, crijevo za vodu i hladnjak kako bi se rashladili
Vidi originalni članak

Nemate bazen? Nema problema. Stvorite si u dvorištu ili na balkonu oazu za uživanje u kojoj ćete se rashladiti bez imalo problema.  
Dodatnu hladovinu napravit ćete sa suncobranom, a osvježenje možete postići prskalicama ili sa crijevom.

Ovih 10 ideja mogu vam poslužiti kao inspiracija za uređenje ljetnog balkona ili dvorišta bez bazena:

1. Napuhanac koji prska vodu

Ovakva prskalica osvježit će vaše dvorište, a ujedno će vas i osvježiti u ove vruće ljetne dane.

ČUDAN POTEZ U KARLOVCU Zazidali balkon: 'Imali su ih tri, a stvarala se vlaga i plijesan...'

2. Veliki suncobran

Dok gledate kako vaša djeca uživaju ispod napuhane prskalice, smjestite se u hlad ispod velikog suncobrana i uživajte u nekom hladnom piću. Suncobran će vas zaštitit od sunca i stvoriti će vam osjećaj kao da ste na tropskom otoku.

3.Stroj za mjehuriće

Želite stvarno wow efekt za svoju djecu? Naručite stroj s mjehurićima koji ispušta tisuće mjehurića u minuti pri podešavanju najveće brzine.

VRTLARSKI TRIKOVI Za uzgoj zdrave hrane dovoljan vam je sunčani balkon ili terasa

4. Baloni

Borbe s vodenim balonom su zabavne, ali priprema koja je potrebna za napuniti desetke balona nije. Brzo rješenje? Kupite već napravljenu hrpu balonu na koje možete staviti crijevo, uključiti vodu i napunit ćete sve balone odjednom. 

5. Crijevo za vodu

Ako u svom dvorištu gradite vodeni park kod kuće, željet ćete nadograditi svoje crijevo. Probajte uzeti crijevo u nekoj ludoj šarenoj ili jarkoj boji.

6. Roštilj na plin

Snažni plinski roštilj zagrijava se brzo (u samo 5 minuta ili manje). Idealan je za roštiljanje s ekipom ili širom obitelji.

7. Stolica od neke zanimljive tkanine

Vaš vanjski prostor izgledat će odlično s nekom otkačenom stolicom s ludim dizajnom.

OAZA MIRA Želite raskošan balkon? Pravi trik je u okomitoj sadnji cvijeća

8. Hladnjak

Uzmite mali hladnjak koji je čvrst i otporan na UV zrake kako biste u svakom trenutku imali rashlađujuće osvježenje ili neko voće pri ruci.

9. Postolje za igru

Ako imate djecu probajte vidjeti kakva je ponuda zabavnih igara i postolja za djecu u vašoj lokalnoj trgovini. To će djeci pružit sate zabave, a nije im potrebno niti napuštanje dvorišta.

10. Otkačene prskalice

Provjerite kakve se prskalice za dvorište i travu nude u vašim lokalnim trgovinama. Odaberite (ako ima) neke otkačene poput prskalica u obliku tegle s cvijećem i slično.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • crna žena 23.06.2020.

    A hoće li uopće biti ljetnih temperatura?

  • Aliass 23.06.2020.

    A, kaj ak' zivis u garsonjeri bez balkona? Smijem to sve stavit pred zgradu? 😂 nemojte mi onda zvat komunalca I murju zbog okupljanja! 😝

Komentiraj...
Vidi sve komentare