To je to što me zanima!

Neprocjenjive fotke: Trenutak kada vide svoju bebu prvi put

Ništa na svijetu ne može se usporediti s osjećajem kada prvi put vidite svoje dijete. Trenutak u kojem se miješaju strah, bol, uzbuđenje i sreća uhvatili su fotografi Bel i River u sklopu The First Hello projekta
Vidi originalni članak

Bel Pangburn i River Bennett su australski fotografi kojima su dvije majke iz Sydneya dopustile da, u sklopu projekta The First Hellosnime trenutak kada prvi put ugledaju svoje bebe.

Taj nevjerojatni moment ispunjen snažnim emocijama uspješno su prenijeli na fotografije, prenosi Daily Mail. Rekli su da su počašćeni što su imali priliku snimiti prvi dodir roditelja i bebe, prvi plač, prvo kupanje...

 

- Nema ništa namještenog u ovim fotografijama. Cilj nam je uhvatiti sirovu ljudsku emociju. Čast nam je biti dio tog važnog trenutka u životu svakog roditelja. - kažu First Hello fotografi.

Javljaju im se ljudi diljem svijeta koji su oduševljeni njihovim radom.

- Fotografije me podsjećaju na snagu koju nisam znala da imam, duboku emociju na licu mog muža i taj trenutak - trenutak u kojem je moja mala ljubav pogledala u moje oči i ukrala moje srce. - kaže jedna od fotografiranih majki.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • dkoor 13.06.2016.

    Svaki pokusaj objasnjavanja ovoga ce zavrsiti pateticno, pa je bolje odustati. To mozes shvatiti samo ako to prodes, odnosno ako ti se rodi dijete.

  • Leaena 10.06.2016.

    Pohvale fotografima za trud ali nijedna fotka ne može dočarati taj čarobni tren.

  • Tišina mora 10.06.2016.

    moram se složiti da su slike predivne i baš su me dirnule..

Komentiraj...
Vidi sve komentare