To je to što me zanima!

Nesebičnom gestom dirnuli su regiju, Sarajevu poklonili šumu

Mladi bračni par pokazao je nesebičnu ljubav prema svome gradu Sarajevu pa su od gostiju zatražili da tradicionalni poklon za njihovo vjenčanje zamjene jednim neobičnim
Vidi originalni članak

Ena Mulavdić i Ebrahim Mohammadian su goste na svojoj svadbi zamolili da im umjesto cvijeća daruju sadnice stabala. Par je htio svom gradu pokloniti šumu povodom svog vjenčanja.

Vjenčali su se u prosincu prošle godine, a svi gosti su se rado odazvali na njihov zahtjev. Prošle subote organizirali su i akciju pošumljavanja sadnicama koje su sakupili. U sarajevskoj četvrti Širokača, zahvaljujući akciji, posađeno je 350 sadnica, a djelatnici tvrtke Sarajevo Šume nadgledali su i pomagali u sadnji.

DAN PLANETA ZEMLJE Spasite planet: Možete učiniti jako puno s malom promjenom

Akciju su odradili dva dana prije Dana planeta Zemlje, a njom su Ena i Ebrahim htjeli skrenuti pozornost na devastiranje šuma i nezakonitu sječu i podsjetiti koliko je važno očuvati šume.

- Mislim da je ovo priča koja bi se mogla i češće realizirati uz malo truda i nevelika sredstva. Malo je dovoljno da se učini nešto vrlo pozitivno, ne samo za naš grad, već i cijelu planetu - rekla je Ena za Hayat.

NITKO IM NE MOŽE ODOLJETI: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najveće zavodnice

Idi na 24sata

Komentari 31

  • U dva 26.04.2019.

    Uf...kako nisam znao da idem sa Lejlom u šumicu...da širimo bratstvo i jedinstvo...

  • 26.04.2019.

    bas lijepo,..prdobra ideja!

  • Veritas_91 26.04.2019.

    odj...te više sa tom "Regijom" ….kad ćete više zaboraviti Jugoslaviju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare