To je to što me zanima!

Nevena Rendeli: "Nemiran duh mi ne dopušta da usporim"

Nevena Rendeli otkrila je najveću životnu motivaciju, Zorica Kondža otkrila je zašto je ponosna na svoje sinove, a uspješne znanstvenice podijelile su tajnu uspjeha
Vidi originalni članak

U novom broju SuperMile donosimo vam niz zanimljivih priča. Zorica Kondža uz puno humora ispričala nam je zašto je ponosna na svoje sinove, zbog čega se uvijek oraspoloži kad se sjeti svojih nastupa u SAD-u i zašto je svog muškarca dugo birala.   

Nevena Rendeli priznala nam je što joj je u životu najveća motivacija i zašto ne zna živjeti usporeno, a mladi istarski vinari Andrea i Bruno Trapan tajnu svog odličnog vina o kojem se priča u svijetu. 

U velikoj rubrici roditeljstvo doznajte zašto su prve tri godine zaista najvažnije u razvoju djeteta. Otkrivamo vam tko je mama koja drži radionice o zdravoj prehrani za mališane i tata Irac koji je u Hrvatskoj izdao knjigu o svom  roditeljskom iskustvu. Za njega je ono poput "života na steroidima".   

Uspješne hrvatske znanstvenice podijelile su s nama tajnu svog uspjeha.   Otkrivamo vam i  sedam trikova za savršenu kućnu manikuru, te niz savjeta kako da vaša koža zablista u proljeće... 

SuperMilu ne propustite preuzeti besplatno ekskluzivno uz 24sata u srijedu, 20. ožujka. Požurite jer su količine ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_147520 21.03.2013.

    Nvenčica Rendelica i njene legendarne sandalice s remenčićem oko noge :) !

  • mago civo 20.03.2013.

    A što reći na ovaj članak nego kupite 24sata i dajte boljoj polovici nek čita u petak u 18:00 dok ćemo mi muški dio ekipe drhtat pred TV-om i navijati...Hrvatska!

Komentiraj...
Vidi sve komentare