To je to što me zanima!

Nevinost opet u modi: Sve više Hrvatica vraća djevičanstvo...

One misle da im je za njihov mir i psihofizičko zdravlje potrebna ta operacija i kako ih pratim u tim brakovima zapravo su u potpunosti u pravu, kaže za RTL kirurg Miroslav Kinčl
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj je sve veći broj himenoplastika, operacija kojima žene vraćaju himen, javlja RTL. Plastični kirurg Miroslav Kinčl na godinu u prosjeku odradi 30 himenoplastika - vraćanja djevičanstva. Među njima ima žrtava silovanja, ali popriličan je broj onih koje si himen dođu zašiti prije braka.

- One misle da im je za njihov mir i psihofizičko zdravlje potrebna ta operacija i kako ih pratim i za više godina u tim brakovima zapravo su u potpunosti u pravu, udaju se za primitivnog muškarca i zapravo se vraćaju, kupuju si mir - rekao je Kinčl za RTL.

On te žene ne osuđuje. 

- Kako bih se ja trebao osjećati prema ženi koja se boji da će je familija od muža odvesti na ginekološki pregled? Što je neetično, zabranjeno, nedopustivo i katastrofa. Pa pomozimo toj ženi. Je li problem u primtivizmu sredine ili u njoj? U njoj sigurno ne - kaže Kinčl. 

Seksualna terapeutkinja Nataša Karolin Belić za RTL govori: 'Koji je to muškarac, mlađi muškarac, u današnje vrijeme kojemu je to važno i na koncu konca to je onda ulazak u brak s jako velikom laži'.

- Nitko to ne čini iz vjerskih razloga jer Bog, ako u njega vjerujete, ionako zna što radite - navodi Nataša Karolin Belić. 

Idi na 24sata

Komentari 198

  • Cipelcug 23.10.2016.

    Nešto mi je palo na pamet npr: može li se na muški organ montirati brojčanik!!!!!!!!!!!!!

  • joca jakarta 21.10.2016.

    nevinost nikada nije bila u modi koga vi lažete

  • Timmy2 21.10.2016.

    Prvo iskustvo,uz to i ljubav nema cijenu.Zašivanje nije isto,fizički da,ali ono drugo,ništa ne može zamijeniti.Hvala na pažnji:- )

Komentiraj...
Vidi sve komentare