To je to što me zanima!

Nevjerojatan model: Žaba mu dolazi na trijem, a on ju 'fotka'

Chris Newsome počeo je fotografirati žabu sa modnim dodatcima, a jedan od modnih dodataka je šešir. Učinio je to kako bi razveselio sinovog prijatelja nakon što je on izgubio svoju žabu
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: LJUDI U KARANTENI, A ŽIVOTINJE I BILJKE IZNOVA OTKRIVAJU SLOBODU

Chris Newsome (43) za prijateljevog malog sina odlučio je napraviti nešto potpuno neočekivano i nevjerojatno nakon što je mali dječak izgubio svoju žabu. 

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako bi razveselio dječaka počeo je fotografirati žabu koja mu je neprestano dolazila na trijem. Počeo ju je fotografirati sa modnim dodacima, a jedan od modnih dodataka bio je šešir. 

Chris je grafički dizajner pa je uzeo papir od pjene i pokazao ozbiljne vještine umjetnosti i zanata.

Ova žaba dolazi iz Alabame, a zove se Fowlerova žaba.

Fowlerova žaba izgledala je i više nego sretna da isprobava različite kape.

Nakon male improvizirane modne revije i fotografiranja muškarac je poslao slike sinu svog prijatelja. Iako mu to nije vratilo žabu, sigurni smo da se dječak osjećao malo bolje.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: IDEJE KAKO DA BILJKE U TEGLAMA UZIMAJU VODE KOLIKO IM TREBA

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 22

  • MOC JE U ZNANJU 28.04.2020.

    U prvom razredu Gimnazije iz biologije imali smo zadatak da uhvatimo žabu , skuvamo je i da skelet donesemo u školu . Moji roditelji su se upravo spremali na put za Tursku i nisu baš nešto mnogo obraćali pažnju na mene i moje nerviranje gde da nađem žabu da bih uradila domaći zadatak . Međutim , zahvaljujući mojoj tetki koja je došla da bude sa mnom i sa bratom , ona je tražila od mog tate da odu i da mi nađu žabu . I našli su je . Sledeći dan , tetka otišla na posao , ja uzmem žabu iz tegle , ubacim u ekspres lonac i skuvam je . Sad je trebalo uzeti je i odvojiti meso sa kostiju . Ma ništa mi užasnije nije bilo u životu nego taj trenutak . Za mene nešto odvratno . Gadljivo . Fuj ! Evo i sada dok pišem i sećam se . Uz pomoć makazica i acetona nekako sam na jedvite jade očistila i odvojila kožu i meso od kostiju . I spremna dočekala čas biologije . Sedela sam u prvoj klupi , ja jedina od 30 učenika , sa skeletom žabe na stolu . Ha ha . Profesorka je ustala , uzela onaj skelet i odnela sa sobom kada se čas završio . Inače , tu profesorku u ranijim generacijama je bio glas da je bila u stanju da celom odeljenju podeli jedinice koje bi se vukle cele školske godine jer je bila nervni bolesnik i čim loše vreme , to joj valjda utiče na psihu i odmah njena reakcija i to je pucalo po deci . Eto , i ja tako zaplašena i iz straha da ne dobijem jedinicu , odradila domaći . Tako da kad god vidim žabu setim se mog susreta sa žabom i dalje se gadim nje .

Komentiraj...
Vidi sve komentare