To je to što me zanima!

Ženama 30-te donose više zabave, samosvijesti i seksa

U tridesetima su žene samosvjesnije, sretnije sobom i iskusnije u ljubavi, zbog čega i napreduju češće, nalaze bolje partnere te više uživaju u senzualnosti seksa
Vidi originalni članak

Navršiti 30 godina za mnoge žene velika je brojka, osobito ako su još uvijek slobodne i bez djece. Iako postoji stalan pritisak prijatelja i obitelji zbog vjenčanja i zasnivanja obitelji, tek su 30-te najbolje godine za "skrasiti" se i imati djecu, a što je najvažnije, to su najbolje godine za seks, tvrde liječnici.

- Najbolji seks uživaju žene od 30-te do 40-te godine. Razlog je više psihološki nego hormonalni. Žene su u toj dobi stabilnije, samosvjesnije i prihvaćaju sebe - objasnio je ginekolog Charles Rockhead.

Žene u 30-ima već poznaju muške slabosti koje mogu iskoristiti u svoju "korist", znaju razliku između ljubavi i požude, pametnije su, imaju više razumijevanja i bolje mišljenje o sebi, a sve to im pomaže i u boljem seksualnom životu.

- U razdoblju od mlade ka srednjoj dobi, žene bi htjele imati djecu, napredovati u karijeri te razviti mnoge druge vještine kako bi bile samouvjerene i sigurne. Sve je u emocionalnoj i duhovnoj zrelosti - ističe doktor Sidney McGill.

Ulaskom u vezu, žene u 30-ima točno znaju što žele. One više nisu sretne što su našle svog čovjeka, već počinju osjećati da je njihov čovjek sretnik što ima njih. 

Žele ostaviti dojam

Žene u 30-ima svjesne su svojeg izgleda i gdje god se pojave žele ostaviti dojam. U tim godinama češće se odlaziti na masaže, osvježavati se frizurama i njegovati kremama, sve kako bi bile zadovoljne i osjećale se dobro. Kao rezulat toga, žena u 30-ima lakše će privući muškarce.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jadrankkaa 06.12.2010.

    definitivno se slažem sa člankom.i ja se nalazim upravo u tim godinama.imam odraslo dijete,brak iza sebe.od 20 do 33 sam razmisljala da budu svi zadovoljni oko mene , dakle nisam bila sebična.sad imam 36 g i napokon razmišljam o sebi.vratila sam kilažu od prije 15g ,drugačije razmišljam ,a s time se promijenio i pogled na sex i ljubav.dakle, članak je u potpunosti na mjestu

  • SuzanaKralj 03.12.2010.

    ne slažem se sa ovim naslovom,ipak je seks u 20-tim najbolji i najluđi...cure su danas slobodne i cijene sebe,i najbolje je da dvoje djece do 30-te,poslije postoji opasnost od mnogočega...a one koje se nisu udale i nemaju djecu,a imaju prek 30 onda su smo sebične i misle samo na to kako će se srediti i izaći da se pokažu,a ustvari su jadne u potpunosti!!!

  • megatiho 30.11.2010.

    Ajme , ali činjenica je da tek onda dođeš pameti pa misliš gornjom glavom, ma da netko nikada ne pronađe tu pamet jer je nema. Poz jednoj osobi kojoj je jako dosadno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare