To je to što me zanima!

Ni vojvotkinji nije lako u koroni: Šišala sam sama djecu, a samo roditeljstvo je - iscrpljujuće!

U grupnom razgovoru s nekolicinom roditelja i učitelja, vojvotkinja od Cambridgea Kate Middelton je otkrila što joj najteže pada i kako se snalazi u brojnim novim ulogama koje joj je pandemija nametnula
Vidi originalni članak

Također je pohvalila princa Williama jer joj je najveća podrška. Kada su je zamolili da s jednom riječju opiše brigu o svojoj djeci tijekom pandemije,  Kate je podigla papir na kojem je pisalo: 'Iscrpljujuće'.

Princ William(38) i Kate (39) preselili su se u njihov dom u Anmer Hallu u Norfolku odakle njihova djeca prate online nastavu.

Kate je priznala da joj školovanje i sve obaveze oko djece u karanteni nisu lako pale uz sve ostale obaveze koje je preuzela na sebe u proteklih godinu dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kao roditelji imamo svakodnevne roditeljske uloge, ali pretpostavljam kako smo za vrijeme karantene morali preuzeti dodatne uloge u kojima su nam dotad pomagali drugi ljudi iz naše zajednice - dodala je Kate.

Roditelji su se također dotaknuli usamljenosti s kojom se nose. Istraživanje koje je pokrenula Kate pokazalo je da je usamljenost dramatično rasla tijekom pandemije, s 38 na 63 posto, obzirom da su mnogi roditelji odsječeni od dotadašnje mreže podrške koju su činili njihovi prijatelji i obitelji.

IMA RAZLIKE Ujutro se tuširajte hladnom vodom, prije spavanja toplom

Kate je otkrila i kako je u karanteni, na užas svoje djece, postala i frizer.

Na pitanje kako bi ocijenila svoje matematičke vještine na skali od 1 do 10, Kate je rekla: -5, prenosi The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dragan1967 29.01.2021.

    Ništa nije lako kada si Nesposoban!!!

  • dragan1967 29.01.2021.

    Problem ošišati Klince:))) Kakvi su ti onda nokti .. Na nogama ;(((

  • AnđelaČmarec 29.01.2021.

    Pa šta, ja sam od malih mog mog sina postala njegova frizerka i uštedjela dosta novca za to vrijeme. Ako mogu ja bolesna, zašto ne bi mogla ona zdrava? Koja razmažena žena, kao da je cijeli svijet određen samo za nju. Neka nauči i kuhati, spremati, nabavljati namirnice na placu, obavljati razne druge poslove koje svaka žena MORA znati i moći. Lako je biti snaha kraljice i plivati na novcu, a muž treperi oko nje. Neka se zaposli u tvornici za crkavicu pa to donese doma i kad plati račune, što joj osta mora im biti dosta kao svima nama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare