To je to što me zanima!

Nije im za vjerovati: 5 znakova Zodijaka koji će vam 'zabiti nož u leđa' bez puno razmišljanja

Ovan tvrdi da je odan, no postupci mu govore drugačije, Lav je oportunist koji se olako odriče prijatelja, dok je jedan znak onaj prijatelj koji će vam zabiti nož u leđa, a pritom vam se smiješiti
Vidi originalni članak

Ovan

Ovan je najveći zabadač noža u leđa. Oni za sebe tvrde da su odan horoskopski znak, no njihovi su postupci ponekad vrlo upitni. Čine se prijateljski nastrojenim, ali kada uoče priliku za napredovanje, čak i ako to znači izdati svoje najbolje prijatelje, ne prezaju ni pred čim.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Blizanci

Blizanci nisu uvijek odani. Osobnost Blizanca definitivno je ona na koju svi trebaju pripaziti. Oni su uspješni glumci i nemaju problem da se ponašaju kao vaši najbolji prijatelj jedan dan, a već sljedeći vam okrenu leđa.

S NEKIMA NIJE LAKO Kakvi su u ljubavi: Strijelac ne vidi ništa loše u malo flerta, a Škorpion kipi od ljubomore

Lav 

Lavovi su potpuni oportunisti. Nije da su zli, ali zapravo su vrlo nestalni i lako im se mogu okrenuti stvari u glavi. Lav se želi popeti do vrha, zbog čega će se, ako je potrebno, odreći svojih prijatelja.

Škorpion

Škorpion je totalni divljak. S tako nepredvidivom i tajanstvenom osobnošću teško je predvidjeti što bi mogao učiniti, i kada je prijateljstvo u pitanju, ne računajte na njihovu odanost. Škorpion je previše ambiciozan da bi svoja prijateljstva i osjećaje drugih stavio na prvo mjesto.

NAPREDAK I SREĆA Očekuju ih uspjeh i novac: Ovim znakovima Zodijaka u proljeće će zvijezde biti jako naklonjene

Riba

Riba je onaj prijatelj koji će vam zabiti nož u leđa, a pritom vam se smiješiti. Isto tako, one su jedan od najpovršnijih i najplićih znakova Zodijaka, što objašnjava zašto se pretvaraju da su vam dobri prijatelji, iako u stvarnosti traže načine da vas zgaze, piše MSN.

ŽELE SAMO NAJBOLJE I Supermanu će pronaći manu: Znakovi Zodijaka koji od svojih partnera žele samo savršenstvo

POGLEDAJTE INTERVJU S CHEFOM MANDARIĆEM: NAJTEŽI PLESOVI SU SALSA I SAMBA

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Štomikron 16.03.2023.

    Ja sam zgranuto osupnut!

  • 16.03.2023.

    Za ribe istina.

  • yocko 16.03.2023.

    Sve su one iste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare