To je to što me zanima!

Niski ste? Nemojte očajavati jer sve štikle su samo vaše, a osim toga i izgledate mlađe

Također, stopala vam nikad ne vire iz kreveta i možete se stisnuti i u najmanje prostore. Osim toga, niže cure uvijek izgledaju mlađe. Ako ste niže od 160 cm, budite ponosne na svoju visinu
Vidi originalni članak

Ako ste jedna od onih niskih djevojaka, nemojte očajavati. Vaši geni su vam podarili to da za vas uvijek ima cipela u manjim brojevima, a svi modeli štikli odlično vam pristaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Također, stopala vam nikad ne vire iz kreveta i možete se stisnuti i u najmanje prostore. Osim toga, niže cure uvijek izgledaju mlađe. Ako ste niže od 160 cm, budite ponosne na svoju visinu i uočite sve pozitivne strane koje vam ona nosi! 

Kako odjećom vizualno izgledati više?

Niske djevojke trebale bi izbjegavati duge rukave, već ih je dobro podvrnuti. Naime, puno tkanine može djelovati kao da je 'pojelo' nisku osobu. 

ULTRA RASKOŠ Norman Norell: Slavni američki dizajner bio je kralj večernjih haljina za visoko društvo i film

Kada je uzorak u pitanju, svakako birajte okomite pruge, nikako vodoravne. One će oči promatrača vući prema gore pa ćete djelovati izduženije, a time i više.

Svakako izbjegavajte široko, upečatljivo remenje jer će vas učiniti vizualno nižom. Tanki, suptilni remen bit će sasvim dovoljan da postignete ono što želite.

OUTFIT DANA Predivan lagani ton: Čarobna boja vanilije na pletenoj haljini

Birajte majice sa V izrezom jer otvara prsa i izdužuje vrat, a to opet stvara iluziju duljeg torza.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare