To je to što me zanima!

Nisu svi smršavjeli: Ne vjerujte uvijek 'prije i poslije' fotkama

Blogerica je vlastitim fotkama pokazalo kako je moguće izgledati drastično mršavije i pozvala žene da ne vjeruju svemu što vide, već da prihvate svoje tijelo takvim kakvo je
Vidi originalni članak

Blogerica imena Halle je na Instagramu dokazala kako ne treba baš uvijek vjerovati "prije i poslije" fotografijama kada netko pokazuje koliko je smršavio. Ona je na svojem primjeru pokazala da je to zaista tako. Fotografirala se u razmaku od minute u dvije različite poze. Na jednoj fotografiji izgleda puno mršavije nego na drugoj.

- Ponosna sam na svoje tijelo, što sam prirodna žena kojoj je ugodno u vlastitom tijelu. Imate to tijelo koje ste dobili i poštujte ga. Tretirajte ga kao najboljeg prijatelja. Ako imate šlauf na trbuhu, to je o.k., imam ga i ja - napisala je uz fotografije i pozvala žene da ne budu podložne nametnutim društvenim normama po kojima bi morale biti mršavije, jer je to eto tako.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • montello 22.11.2016.

    sad je ok

  • --- DAVOR --- 22.11.2016.

    Ovo danas i 6 godišnje dijete skuži da se radi o fotoshopu, ista poza i u biti ista slika a na jednoj škemba a na drugoj je nema pa se pitam jer ovo text za debile il one iznad 100 godina koji se ne kuže u "moderne" tehnologije?

  • Kleopatra ❤ 22.11.2016.

    hahaha ovi su stvarno otkrili Ameriku

Komentiraj...
Vidi sve komentare