To je to što me zanima!

Njega kovrčave kose: Važna je temperatura feniranja i šišanje

Da bi lokne bile lepršave i sjajne, treba im više njege, a najbolje je birati formule namijenjene vrlo suhom tipu lasi te jednom tjedno koristiti hranjive maske, regeneratore i ulja
Vidi originalni članak

- Kovrčama treba hidratacije, to je pola njege ovog tipa kose, a bitan je i tip sušenja kose, koji također može naškoditi - komentirao je irski frizer Dylan Bradshaw.

Frizer ističe formule za suhu kosu, koje hidratiziraju las od korijena do vrha.

POGLEDAJTE VIDEO: Kosa u duginim bojama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vrhovi su često isušene sami po sebi, bez obzira na tip kose, pa će kraćenje kose svakih par tjedan osvježiti frizuru.

LJEPOTA U KUHINJI Drevni kineski kozmetički trik: Rižina voda kosi daje mekoću

- Način feniranja bi trebao biti spori, konstantno kruženje nad kosom, s najnižom toplinom i jačinom, dakle blago - savjetuje stručnjak za Irish Times.

NJEŽNE NIJANSE Pastelna kosa: Sunčani trend za ljubiteljice motiva jednoroga

Iako kosa prepuna velikih ili malih kovrča djeluje raskošno, ona je zapravo vrlo suptilna i krhka, stoga su suha ulja, koja joj daju sjaj i mekoću, odličan svakodnevni način njege. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • eho_ 08.05.2021.

    Jako gusta i kovrčave kosa je u biti zahvalna, jer nemaš problema sa frizurom i sve drži dugo. Bilo da je to " ispeglana " kosa, ili valovita frizura ( pod uslovom da nije vlaga u zraku) Ali dok je osušiš i pripremiš kako treba, odnosno napraviš upravo kako ovdje piše, to potraje? no ne ide drugačije, u protivnom bi to bile tkzv dreadlocs😄😋🤣🙄 😬Svejedno, nebi svoju grivu nizašto mijenjala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare