To je to što me zanima!

Njegova tajna je maca: Zbog nje su žene poludile za njim...

Travis DesLaurier na svom Instagram profilu ima gotovo milijun sljedbenika. Njegov mačak Jacob s njim je na svakoj drugoj slici, a to je izgleda njegova tajna do srca obožavateljica
Vidi originalni članak

Travis DesLaurier viralna je zvijezda koja ne može proći ulicom nezapaženo, pa čak i kod nekih muškaraca.  U online svijetu poznat je i pod imenom "travbeachboy". Ovaj isklesani muškarac ima 32 godine, model je, a bio je i voditelj nekoliko TV emisija. 

Njegovi profili na društvenim mrežama "pucaju" od likeova i komentara obožavateljica. 

Iz Edmontona u je Kanadi. Prije nego je postao slavan i počeo raditi kao model 2015. godine, proveo je nekoliko godina u građevinskoj industriji. Svoju privatnu tvrtku imao je već sa 18 godina. Njegov lik našao se na naslovnici knjige Thunderclap autorice Dez Burke.

Društvenim mrežama kruži njegov video u kojemu svog mačka Jacoba koristi kao uteg. Vježba s njim u rukama, a mačak kao da je navikao na ovakav tretman - miran je. Samo zbunjeno i pomalo očajno gleda naokolo. Na kraju vježbanja njegovim repom briše znoj sa čela.

Pogledajte kako to izgleda:

Donosimo još fotografija i video koje marljivo objavljuje na svom Instagram profilu,  na kojemu ga prati gotovo milijun ljudi:

 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • UrsaMinor 15.09.2017.

    Baš izgleda ko muško. Baš ga poželiš dugoročno...

  • tallija 14.09.2017.

    Ni ne vidjeh njega, koliko su mi mace divne.

  • Tigar 74 14.09.2017.

    Obična “muška starleta“. Sama činjenica da je “model“, govori sve o njemu. Feminiziran, izvještačen..a najgore što te žene koje “ lude“ za njim, vjeruju da on voli te mačke...Ne, ne voli ih, tako se ne ponašaš sa mačkama kad ih voliš... Koristi ih u promotivne svrhe! To je suština tih njegovih akrobacija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare