To je to što me zanima!

Nježna ružičasta trend je ove zime, a "uozbiljite" je s crnom

Ova sezona bit će sofisticirana - nosite li nježnu ružičastu od glave do pete morat ćete je "razbiti" drugom bojom kako bi joj dali ozbiljnost, a detalji u ovoj boji osvježit će jesenske kombinacije
Vidi originalni članak

Pastelne boje nimalo nemaju problema s time što je nastupila jesen. Osim na poput haljine i košulja ove sezone nježna ružičasta našla se i na modnim “grijačima”.

Tako ćete se u bundici u ovoj nijansi osjećati poput moderne princeze i Audrey Hepburn, kojoj je bila najdraža boja. Želite li još romantičniju dozu, nosite je na haljinu i gležnjače, a urbaniji prizvuk dat će uz traperice i kakve robusnije čizme. Od glave do pete itekako je poželjna, kako to ove sezone radi Chanel, no ipak je malo “uozbiljite” strožim bojama poput klasične crne.

A ako mislite da sve uvijek mora biti crno, nema zime. Crvena joj je jedna od najvjernijih modnih “prijateljica”. Valentino je dao vrlo jednostavan stilski prijedlog - ružičastoj princezi u ruke je stavio crvenu torbicu. Stoga se ne bojte ovu vatrenu nijansu dodati u svoj nježni styling. Ružičasti dodaci spas su ako više volite minimalističke jednobojne stylinge.

Kožnate rukavice, naušnice ili cipele u trenu će “osvježiti” sivilo. Osim crvene tu su i plava, zelena i ciglasta. Naravno, nijansi ove najveće “romantičarke” u stilskoj paleti ima mnogo. Prilagodite je tenu i boji kose, pa se tek onda bacite na eksperimentiranje.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • mihano 06.11.2016.

    Mislim da ste definitivno fulali....hit boje ove jeseni su bordo, maslinasta, petrolej plava i boja senfa a moda kao iz bakinog ormara...cvijece, cvijece i cvijece

  • magdallenaa 05.11.2016.

    ljubicasto da ali ruzicasto ni u ludilu

  • RaMona 03.11.2016.

    baš jučer kupila tamno ljubičaste čizme

Komentiraj...
Vidi sve komentare