To je to što me zanima!

Noć vještica idealna je prilika za sve šaljive modne dodatke

Halloween: Ove sezone ‘in’ su baš svi motivi strašnih vampira, lubanja, kostura i, naravno, apokaliptičnih zombija. Dajte si oduška obvezno i s jakom šminkom
Vidi originalni članak

Komercijalna izmišljotina ili ne, Noć vještica izvrsna je ako si želite dati oduška i pokazati svoju “mračnu stranu”.

Za razliku od fašnika, ovo je ipak jedinstvena prigoda da se maskirate u omiljene negativce, Drakulu, zombije... Ovi posljednji vrlo su popularni (ponajviše zbog serijala “Živi mrtvaci” koji se upravo emitira na Fox TV-u), ali i s motivima kostura, lubanja i vampira definitivno nećete pogriješiti. 

Nama su se posebno svidjeli kostimići za najmlađe, a britanski online shop Asos također nudi maštovite modne dodatke na temu Halloweena. Za one koji neće u grad na neki od mnogih tematskih partyja, pa im maska nije baš važna, tu su zanimljive stvarčice koje možete nositi cijelu godinu, neovisno o Halloweenu. Tko bi odolio torbici u obliku vampirskih zubi ili čarapama s Drakulinim likom. Sigurno se možete sjetiti bar nekoliko kandidata koje će razveseliti ovakav poklon. 

Ako se odlučite za izlazak, savjetujemo i prigodni make-up. Tuš i tamni ruž, kao i crni lak na noktima, apsolutni su “must have”. Trebate li stručnu pomoć, u petak 31. 10. u zagrebačkom Supercaffeu imate priliku i za to. U sklopu promocije novih usluga frizerskog salona Anel moći ćete se besplatno ukrasiti na temu Halloweena. 

Mogućnosti su doista velike i bila bi prava šteta ne pokazati malo “zločestoće”.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Tišina mora 31.10.2014.

    stvarno nemam naviku slavit tu "noć vještica" američke gluposti...meni više znači otići sutra na misu i groblje,pomoliti se za pokojne i zapaliti im svijeće..kasnije okupiti se sa obitelji na ručku..jer to je takav dan kad se sjetimo onih koji više nisu sa nama nažalost i posvetimo vrijeme onima koji na svu sreću jesu još sa nama i nadam se da će još dugo biti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare