To je to što me zanima!

Nose se otkačene cipele koje se gleda i komentira

Sandale na vezanje i gladijatorice s jako puno remenčića, vrtoglave nakićene štikle, šarene balerinke i egzotične japanke najnoviji su hit
Vidi originalni članak

Energično i otkačeno, najbolje opisuju trendove obuće koja će se nositi ovog proljeća i ljeta. Neobični modni dodaci poput resa ili trakica koje slobodno padaju i podsjećaju na kaubojski stil nose se na sandalama, ali i vrtoglavo visokim potpeticama s pojačanom platformom. Robustnom izgledu doprinose zakovice i metalni dodaci koje će navečer pojačati metalizirana, sjajna haljina, a u dnevnom izdanju smiriti etnokombinacija od prirodnih materijala. Svaku cipelu posebnom čini potpetica, koja sve više počinje nalikovati na remek-djelo pa su se dizajneri složili da ih ove sezone valja proslaviti neobičnim materijalima i oblicima. Da bi se spriječili lomovi zglobova i druge ozljede koje nastaju zbog neprimjerene visine potpetica, tešku obuću je po danu dobro zamijeniti ravnim potplatama. U trendu su šarene balerinke i egzotične japanke koje se vežu oko zglobova i vizualno izdužuju nogu. Nezaobilazne su i “gladijatorice” s niskom kožnatih remenčića, za kojima su se već pomamile svjetske zvijezde poput Rihanne.

>>Duh drevnih Grka i Rimljana uvukao se i u skice dizajnera obuće pa se na pistama i ulicama nose koža i remenčići u zemljanim tonovima. Sve nijanse smeđe, žute, narančaste i crvene odlično pristaju uz lakirane slamnate ili obične šešire, etnonakit, maštovite kombinezone te ultrakratke ljetnje suknje.
>>Stripoliki printevi koji vrve veselim bojama i šareni cvjetni uzorci zaslužni su za razigranost na visokim petama. Iako su naglašeno šarene, cipele se lako kombiniraju s omiljenim odjevnim predmetima najrazličitijih nijansi - važno je samo naći sličnost.
>>Popularne “gladijatorice” koje istodobno kriju i otkrivaju kožu djeluju napadno ako se loše kombiniraju  



Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare