To je to što me zanima!

Nosi se retro makeup: Brigitte Bardot i Lana Del Ray su uzori

Osnova zimskog makeupa su crni eyeliner i neutralni tonovi na usnama, frizure su pune volumena i natapirane, a dizajnerima su uzor Brigitte Bardot i Lana Del Rey
Vidi originalni članak

Ove zime 60-e su se vratile na velika vrata. Frizure su pune volumena, a oči mačkaste. Modna kuća Dsquared2 inspiraciju je pronašla u Lani Del Rey, a crni eyeliner nanosi se tako da se na vanjskim rubovima očiju diže prema obrvama. Makeup će biti još dramatičniji, ako liniju malo podebljate i dodate umjetne trepavice. Crni eyeliner kombinira se s mat bež sjenilima i natapiranom frizurom. Nanosite li ga pomoću četkice dobit ćete puno precizniji rezultat.

Makeup modne kuće Blumarine je seksi, glamurozan i prije svega ženstven. Po uzoru na Brigitte Bardot predlažu smeđe sjenilo koje očima daje senzualan pogled, a usne su boji u breskve. 

Moschinova žena ne može bez crnog eyelinera, ali za razliku od DSquareda2 linija nije mačkasta, već ravna. Retro look upotpunjuju visoke punđe i predimenzionirane mašne koje se vežu bliže jednom uhu. 

Francuski chic vizija je Lanvina, pogled je dramatičan, a linije su oštre. Crno sjenilo nanosi se prijeko cijelog kapka, a prema vanjskom se rubu širi i diže prema unutrašnjem rubu obrva. Ostatak makeupa je neutralan, a kosa raspuštena.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • acidgoa 12.12.2012.

    BB je kao mlada bila stvarno rasna žena, ali ne samo zbog bujne kose i čubica, nego zato kaj je ta žena imala bome i cicu i guzicu! i to nek se malo kopira! Lako je natapirat grivu

  • nina 26 12.12.2012.

    nosi se?!to diktiranje mode je skroz bezveze,nosis kaj volis

  • CptNemo 12.12.2012.

    Majke ti ga što su ove današnje "manekenke " ružne, nikakva šminka to popravit ne može.

Komentiraj...
Vidi sve komentare