To je to što me zanima!

Nova kolekcija Danielle Steel - kraljice ljubića!

Na kioscima četvrkom potražite romane iz nove kolekcije najprodavanije autorice ljubića. Od 19. veljače u prodaji je četvrta knjiga "Gorki blagoslovi"
Vidi originalni članak

Nakon vjenčanja Diane Goode i Andrewa Douglasa, Diana se nada da ce začeti već na medenom mjesecu. Ali ni dugo nakon toga još uvijek nije trudna. Dok Andrew i njegova očajna supruga iz mjeseca u mjesec doživljavaju gorko razočarenje, moraju se suočiti s pitanjem koliko su daleko voljni ici da bi dobili dijete. Charlie Winwood slijepo obožava svoju prelijepu suprugu Barbie i sanja o mrinom obiteljskom životu i kući punoj djece. Ona se voli provoditi i ima posve drukčije planove. Kad otkrije da je sterilan, Charlie mora iznova razmisliti o najdubljim vrijednostima. Nakon deset godina veze, Pilar Graham, uspješna odvjetnica udaje se za suca Brada Colemana, devetnaest godina starijeg od nje. Skladan par živi sretan i udoban život - udvoje - dok se Pilar ne zapita hoće li jednoga dana s Bradom imati djece... Ovako glasi zaplet posljednjeg romana iz nove kolekcije Danielle Steel u izdanju 24sata. Roman "Gorki blagoslovi" zasigurno će oduševiti sve ljubitelje djela Danielle Steel.  
Danielle Steel u svojem opusu ima više od 75 romana.Na New York Timesovoj listi bestsellera nalazila se 390 tjedana za redom, a do 2005. godine prodala je više od 550 milijuna svojih knjiga u 47 zemalja širom svijeta. Roman "Gorki blagoslovi" potražite na kioscima, a prva tri romana iz ove kolekcije možete naručiti na web shopu 24sata www.24sata.hr/shop. Svaki roman u prodaji je za samo 29,90 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare