To je to što me zanima!

Nova kolekcija Matije Vuice bit će 'na rubu' vjenčanice-haljine

Kolekcija u ledeno-bijeloj boji namijenjena je svim ženama koje se istovremeno žele osjećati i glamurozno i bajkovito, a mogu biti i vjenčanice i večernje haljine
Vidi originalni članak

Matija Vuica predstavit će na predstojećem Cro-A-Porteru novu kolekciju nazvanu Žena-Diva. Cijela kolekcija je u ledeno bijeloj boji, pri čemu dizajnerica koketira s idejom vjenčanice na granici glamurozne večernje haljine. 

Ručno izrađene haljine napravljene su od svile i čipke. Slagane su poput tatua na transparentnoj podlozi kako bi se stvorio unikatan dizajn. Sama kreatorica željela je ovu kolekciju napraviti za sve žene koje žele izgledati poput holivudskih diva, istovremeno i glamurozno i nježno i romantično. 

Svoju novu kolekciju za proljeće-ljeto 2013. predstavit će u petak, 5. travnja u 20.00 sati u Laubi - Kući za ljude i umjetnost.

Fotografije iz kampanje potpisuje Jurica Sertić, za makeup je zadužan Saša Joković, kosu je uredio Ivica Palinić, a u glavnoj ulozi je manekenka Ana Maria Cajner.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kora_2 04.04.2013.

    haljine su prekrasne linea i bilo koji drugi nisu ti do koljena samo tako stara nastavi a ona crna s čipkom poželjela sam ju

  • Jennifer_1 03.04.2013.

    Prva haljina je odlična, naglašava lijepo liniju tijela...

  • tončina 03.04.2013.

    lipo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare