To je to što me zanima!

Nova škola vina Bakhova sina

Ako ste oduvijek htjeli naučiti nešto više o vinima i njihovoj degustaciji, '1. razred' škole vina Bakhova sina, odnosno Ive Kozarčanina, i Lovca na vina Tome Jakopovića, idealno je mjesto za vas
Vidi originalni članak

Vinska povijest, pa pojmovi iz sommelierske terminologije pri degustaciji vina, kao i njihovo pojašnjenje: šećeri, alkoholi i viši alkoholi su na lijevoj strani i zaslužni su za mekoću vina, a kiseline, tanini i mineralne soli s desne daju mu tvrdoću...

Sve je to bilo na vinskoj radionici “1. razreda” škole vina Bakhova sina, odnosno Ive Kozarčanina, i Lovca na vina Tome Jakopovića. U zagrebačkoj Točkici na rasporedu je danas još jedna tura 1. razreda.

VINA ZA POSEBNE TRENUTKE U Iloku se otvorila butikna vinarija KAST: 'Želimo sačuvati sve arome tipične za naš kraj'

Isplati se doći, kušati nekoliko vrsta vina, a o tome i podosta naučiti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare