To je to što me zanima!

Nova SuperMila: Sve o novom imidžu Ecije Ojdanić i fašniku

U novom broju otkrijte sve o životu slavne glumice Ecije Ojdanić, kakav je život u velikoj obitelji i kako se spremaju najfiniji pokladni kolači u svim dijelovima Hrvatske
Vidi originalni članak

U srijedu vas na kioscima očekuje novi broj najčitanijeg mjesečnika SuperMila, a zvijezda broja, glumica Ecija Ojdanić otkriva zašto je pristala na drastičnu promjenu imidža i kako je na nju djelovala obiteljska tragedija koju je proživjela. 

Novi broj besplatnog mjesečnika 24sata osim slavne glumice donosi priču o velikim obiteljima. Tomislav Bralić, pjevač klape Intrade otkrio je kako to izgleda dok se okupe čak 52 člana njegove najbliže obitelji, kako izlazi na kraj sa svoja četiri sina i kako je bilo odrastati kao jedno od desetero djece. 

U gastro rubrici možete pronaći omiljene recepte Ksenije Erker i sve o najslasnijim pokladnim kolačima te običajima njihova spravljanja u raznim dijelovima Hrvatske. 

U novoj SuperMili čekaju vas i novosti iz svijeta mode, ljepote, zdravlja i roditeljstva, a ne propustite saznati istinu o saunama i za koga su korisne, a za koga nisu. Donosimo i prijedloge kako sitnicama u domu stvoriti atmosferu za Valentinovo.

SuperMila izlazi u srijedu 6. veljače besplatno uz 24sata. Požurite po svoj primjerak jer su količine ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mjato 06.02.2013.

    a baš su je "uredili", nema šta, inače izgleda starije 15 godina nego uistinu ima, na ovoj naslovnici još i starija od toga, bapska frizura, šminka...pa misle da će crvena vešta začinit sve?

  • Rice 05.02.2013.

    Nema se za kruh, ali vazno da gledamo Eciju!

  • user_171386 05.02.2013.

    Bezvezna zena. Jos bezvezniji image. Provincijski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare