To je to što me zanima!

Nova Y-3 kolekcija: Inovativni sportski chic za urbane nomade

Kreativni direktor Nic Galway predlaže kolekciju inspiriranu svijetom sporta, a naglasak je na jaknama od tehnoloških materijala te od novih detalja ističe maske koje su spojene s kapama
Vidi originalni članak

Kreacije za urbane nomade koji cijene napredan tekstil i gadgete potpisuje inovativni brend Y-3, jer njegov kreativni direktor Nic Galway vjeruje u stilski futurizam.

Inspiriran outdoor odjećom, parkama i vodootpornim materijalima, autor kolekcije predlaže slojevite kombinacije u crnim, bijelim i crvenim tonovima.

POGLEDAJTE VIDEO: Fantastičan život Karla Lagerfelda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Muško-ženska kolekcija stilski briše granice između spolova te donosi praktične komade stvorene za pokret i ultimativnu komociju.

ROMANTIČNI KROJEVI Lepršave i ukrašene volanima, divne midi suknje svakoj figuri daju notu ženstvenosti

Kreacije Y-3 lako je nositi na više načina, nerijetko su tu razni načini kopčanja koji dopuštaju nosiocu da "prekrojava" odjevni predmet.

KLASIKA JE ZAKON Od jednostavnosti do volana: 10 lica legendarne bijele košulje

Ovratnik je vrlo visok, štiti od hladnoće, a jedan od detalja koji su trenutno hit je i maska, odnosno kragna koja se podiže iznad nosa.

TREND UDOBNOSTI Britanska studija: Ljudi žele fleksibilnu garderobu idealnu za rad od doma, ali i za ured

Digitalni nomadi vole razne kape - osim šilterica s malim plaštom, spojenih na jakne, tu su i razne varijante "bucket" šešira.

Osim jakni, kaputa, hoodica i parki, tu je niz detalja poput tenisica, ruksaka i sandala. Romantičan dojam kolekciji daju lepršave haljine s dinamikom plisirane teksture.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 20.10.2020.

    A daj! Pa što je ovo? 🙄

  • crna žena 20.10.2020.

    Ovo bi bilo dobro u vrtu kao strašila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare