To je to što me zanima!

Nove beauty tehnologije: Nek’ se sjaji, ali diskretno, molim!

S proljećem stiže blistavi make-up uz kojeg lice djeluje mlađe i čišće. Lagani sjaj odaje zdravlje i mekoću lica, a sam make-up je laganiji i svojim nijansama daje dojam svježine
Vidi originalni članak

Nove beauty tehnologije donijele su nam uživanje u laganim formulama koje daju diskretan sjaj, dok istodobno make-up artisti predlažu sve prirodnije trendove. 

Ne samo u odijevanju, gdje je riječ o organskom pamuku, nego je ta lakoća poželjna i na licu koje djeluje mlađe, čišće, jednostavnije... Općenito, dojam je light, a u tome nam pomažu nove formule koje vladaju kolekcijama za proljeće.

Blagi shimmer stick za lice, sjenilo s laganim blistavim pigmentima u boji kože, prirodan gloss za usne... Tu je i holo-trend, miljenik raznih pastelnih nijansi u jednoj kombinaciji. Djeluje svemirski, no zahtijeva oprez. 

- Holo-trend u principu predlaže više nijansi, plavičaste, ružičaste, zelenkaste, koje se prelijevaju poput blijede, blistave duge. Obično ide na kapke, no ružičaste su dobrodošle i na obrazima. Ipak, ako niste spretni s miješanjem i blendanjem, možete koristiti samo jednu nijansu, bitno je da ima srebrni, sedefasti ton.

Fora je tako našminkati i usne. Na mat olovku stavite pigmentirano šljokičasto sjajilo ili glitter. Za lice također postoji mnogo formula, poput sjajnih pudera, bronzera, rumenila... No ne pretjerujte sa sjajem, ovdje je važno biti umjeren, jer će lice u suprotnom izgledati zamrljano - napominje vizažistica Žana Kožul.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tuna111 24.02.2018.

    Boje kao da je dosla sa rejv partija pod utjecajem kreka i ekstazija.

  • Judita👥 24.02.2018.

    kako sjajno može biti diskretno..haha

  • Ra Mona 24.02.2018.

    pa nema boljeg nego "sjaji":DDD

Komentiraj...
Vidi sve komentare