To je to što me zanima!

Nove vruće hlačice 'pufaste' su i podsjećaju nas na šećernu vatu

Očito je sveopća izolacije utjecala na trendove koji kao da su izašli iz kreveta, no činjenica da je sve skupa relativno nedavno zakuhala Kim Kardashian sa svojom Skims kolekcijom koja nudi mekane mikro krojeve
Vidi originalni članak

Kim Kardashian pokrenula je Skimse prije izolacije, no curama koje se vole fotkati po Instagramima došla je kao naručena. Za po doma, mekana, udobna, a opet seksi i atraktivna za one dokone scene s kavom u ruci. No, svijet je neko vrijeme uistinu živio na kauču, pa su se i trendovi prilagodili.

Pa sada imamo te mekane hlačice, koje djeluju mekano poput oblačka i šećerne vate na vrućim morskim rivama, izlaze na ulice i vraćaju se u realan život.

Ipak, ovaj je stil idealan za odmor, a osim tih mekanih kreacija, tu su i neke druge vruće hlačice, ne toliko uske, no opet atraktivne, visokog struka.

POGLEDAJTE VIDEO: Trikovi za čišću odjeću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kim u omiljenoj kućnoj odjeći vlastitog brenda Skims, koji uključuje i donje rublje za razne tipove tijela, ističe ovu mekanu kućnu robu kao idealnu za odmor.

SUPER SNIŽENJA Od bluze do tenisica i torbe: 10 najboljih komada s Reserved sniženja za manje od 150 kuna

Tu su razne nijanse, od bež do sive, iako su drugi brendovi istražili i svijet boja.

OUTFIT DANA Belgijanka Aurelie Van Daelen ima super poslovni look - bijela majica plus udobno bež odijelo

Od pastelnih tonova, do super sunčanih, kreacije su razne, a tu su i teksture poput onih sa sitnim šljokicama jer ove slatke vruće hlačice imaju plan za ljeto.

SUPER PAROVI Poljakinja Ola Nowak zna nositi kaubojke na 4 cool kombinacije

Neke od kreacija dolaze u kombinaciji s topovima istog tona, no može se lijepo kombinirati i neki drugi grudnjak-majica ili bazičan T-shirt.

Opcije su razne - kad vruća, kratka pidžama ide van, ona dobiva i satenski look te podsjeća na marame i druge raskošne teksture koje ovoj nekada casual kreaciji daju poseban štih.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare