To je to što me zanima!

Novi Astral donosi vaš najveći ljubavni i kineski horoskop

Prognoze za sve znakove u godini Štakora, ljubavni horoskop za 2020. i Valentinovo, astrologinje otkrivaju kakvi ste u ljubavi a kakvi u seksu, recepti za vid i pamćenje, Mevludin...
Vidi originalni članak

U najnovijem broju Astrala donosimo veliki kineski horoskop. U godini smo Štakora koji je simbol novih početaka, a donosimo iscrpne prognoze i savjete za sve znakove kineskog zodijaka. Majstorica Žaneta Ratković uz pomoć feng shui astrologije analizira što vam govore zvijezde u godini metala i ki broja 7. 

U najvećem ljubavnom horoskopu za 2020. godinu i Valentinovo saznajte vaša sretna ljubavna razdoblja, otkrijte tko je vaš idealan partner, ljubavne prognoze, a donosimo i kakvi ste u ljubavi, a kakvi u seksu. Donosimo i iscrpne mjesečne astroprognoze za veljaču te veliki astroprofil vladajućeg Vodenjaka. 

Intuitivna čarobnica Adela Franceković prenosi poruke preminulih uz pomoć anđela, a sve o o ljubavi, vezama i braku otkriva najveći guru samopomoći i psihijatar Jorge Bucay. 

Zanima li vas zdravlje donosimo vam prirodne recepte za vid i pamćenje te jogijsku vježbu "Pozdrav Suncu" koja puni zdravljem i energijom. 

Hiromantkinja Mirela Marković gleda u dlan, Vera Čudina piše o istini, Mevludin odgovara na sva vaša pitanja. 

Astral je na svim kioscima po cijeni od 16,99 kuna. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare